Ποια Δημοκρατία; Ποια Ισότητα;

agora__article

Ο Μένλι Χολ το 1918 έγραφε: ‘’Όταν η μαφία κυβερνά, τότε τον άνθρωπο τον κυβερνά η αμάθεια’’. Επειδή οι υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων που μας κυβερνούν λίγο διαφέρουν από την μαφία (καθώς η μαφία έκανε κακό σε λιγότερους ανθρώπους), φροντίζουν να κρατούν τους Έλληνες στα σκοτάδια της αμάθειας, αποκρύβοντας την αλήθεια. Τα μέσα μαζικού εκμαυλισμού έχουν πράγματι κατορθώσει να διαστρεβλώσουν πλήρως την αλήθεια, να αλλάξουν τελείως το περιεχόμενο εννοιών και λέξεων όπως της Δημοκρατίας, της ισότητας, του Ελληνικού πολιτισμού κλπ. Οι καλοζωισμένοι (από την πλέρια δημοκρατία) πολιτικάντηδες και οι καλοπληρωμένοι υπάλληλοι των μεγαλοεργολάβων, ανάμεσα από τουρκικά σήριαλ και τηλεοπτικά «σκουπίδια», μας βομβαρδίζουν καθημερινά με φράσεις όπως: ‘’πρέπει να προασπίσουμε το υπέρτατο αγαθό (!) της Δημοκρατίας’’ και ως άριστοι υποκριτές, επικρίνουν τους Εθνικιστές ότι τάχα δεν σέβονται την Δημοκρατία [όπως την σέβονται οι κουκουλοφόροι δολοφόνοι της «MARFIN» ή οι καταληψίες των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων μας, που επιτρέπουν να διακινούνται ελεύθερα οτιδήποτε άλλο (μολότωφ, ρόπαλα, προϊόντα λαθρεμπορίου κλπ) εκτός από τις ιδέες]. Οι Εθνικιστές βέβαια, πρώτα από όλα δεν είναι κλέφτες και λαμόγια σαν αυτούς και σίγουρα έχουν αξίες και ιδανικά, όπως την αγάπη για την ελευθερία και την Πατρίδα, την ισονομία, την οικογένεια κλπ, που οι πολιτικάντηδες τα επικαλούνται μόνο όταν βρίσκονται σε προεκλογική περίοδο για να τα ξεχάσουν αμέσως μετά. Εύστοχα ο Γάλλος ψυχολόγος Γουσταύος Λε Μπον στο βιβλίο του «Ψυχολογία των όχλων» στις αρχές του 20ου αιώνα γράφει: ‘’Όταν τα κόμματα συναλλάσσονται και συμβιβάζονται, όταν οι πολιτικοί ενδιαφέρονται για την επανεκλογή των, όταν ο λαός άγεται και φέρεται από τις τηλεοράσεις, όταν η βουλή πειθαρχεί στο επικρατούν ή στα επικρατούντα κόμματα, τότε η πολιτική ζωή ρευστοποιείται και μετατρέπεται σε κινουμένη άμμο, όπου βυθίζονται και χάνονται αξίες, ιδανικά και εθνικά συμφέροντα’’.

Ας αποπειραθούμε λοιπόν να αποκαταστήσουμε λιγάκι την καταταλαιπωρημένη έννοια της Δημοκρατίας. Πέραν από το εύστοχο σόφισμα: ‘’Το να παραδίδουν μαθήματα δημοκρατίας οι κομμουνιστές ισοδυναμεί με το να δίνει διάλεξη ο Ηρώδης για την πρόληψη της βρεφικής θνησιμότητας’’, είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι από την εποχή της Αθηναϊκής Δημοκρατίας, η οποία υπήρξε το αγλάϊσμα της ιδιοφυούς διοικητικής μεταρρύθμισης του Κλεισθένους (508 π.Χ.) το πολίτευμα αυτό, από την μορφή της άμεσης δημοκρατίας εξελίχθηκε στην σύγχρονη αντιπροσωπευτική δημοκρατία. Έτσι, από την περίφημη (χωμάτινη) Πνύκα, η ανθρωπότητα πέρασε στα πολυτελέστατα κοινοβούλια, με στρατιές ειδικών συμβούλων, με δαπάνες αστρονομικές και «αντιπροσώπους» του Έθνους, με τα πολύμορφα προνόμια και τις προκλητικές αμοιβές. Ο ένας οβολός, ως αμοιβή, του Αθηναίου πολίτη στις συνεδριάσεις της Πνύκας, υποκαταστάθηκε από τις παχυλότατες αμοιβές των βουλευτών και γερουσιαστών, πού συνεδριάζουν σε πολυτελέστατα μέγαρα, έχοντας στην δούλεψη τους δωρεάν υπαλλήλους, πολυτελέστατα αυτοκίνητα, σωματοφύλακες του δημοσίου, συντάξεις πρόωρες και παχυλές, δωρεάν ξενοδοχεία, αεροπλάνα, γυμναστήρια και πριν απ’ όλα και πάνω απ’ όλα την πολιτικά ανήθικη ασυλία! Μία πρόστυχη ασυλία, η οποία τοποθετεί τους «βολευτές» υπεράνω του νόμου, της κοινωνικής ηθικής και του δικαίου πού ισχύει για τα εκατομμύρια του «κυρίαρχου» λαού. Κοντά σ’ αυτά και τα εκατομμύρια ευρώ πού παίρνουν κάθε χρόνο τα «πολιτικά» κόμματα από τον δημόσιο προϋπολογισμό για να εξυπηρετήσουν τις «λειτουργικές» τους ανάγκες, δηλαδή να εκμαυλίσουν τούς οπαδούς και τα στελέχη τους.

Έντεχνα, παραλείπουν να μας πουν οι πολιτικάντηδες, που με ένα σύντομο πέρασμα από κυβερνητικούς θώκους ή βουλευτικά έδρανα απέκτησαν μερικές δεκάδες ακίνητα, παχυλότατους λογαριασμούς στο εσωτερικό και εξωτερικό (οι λίστες Lagarde, Λιχτενστάιν κλπ είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου), τι γινόταν στην Αρχαία Ελλάδα. Στην Αθηναϊκή Δημοκρατία όποιος αποφάσιζε να πολιτευτεί αποδεχόταν αυτομάτως να καταγραφεί και η περιουσία του, η οποία κατά το τέλος της πολιτικής του σταδιοδρομίας δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη ή αν συνέβαινε αυτό θα έπρεπε να αποδείξει με ποιο τρόπο έγινε, αλλιώς η νεοαποκτηθείσα περιουσία δημευόταν. Η ντόπια τρόϊκα, που έχει φτωχοποιήσει τους Έλληνες, που ξεπουλά τον πλούτο της Πατρίδας μας, που έχει διαλύσει το κοινωνικό Κράτος (υγεία, παιδεία, συντάξεις κλπ), που έχει κατακερματίσει παντοιοτρόπως τον κοινωνικό μας ιστό (με τους λαθρομετανάστες κλπ) και κυρίως που εκχωρεί κυριαρχικά μας δικαιώματα, ανερυθρίαστα μας λέει ότι θα σώσει την Πατρίδα. Θα την σώσει από τι; Από τον οικονομικό, κοινωνικό, πολιτισμικό κλπ μαρασμό, που μας οδήγησαν αυτοί οι ίδιοι και οι εντολοδόχοι τους (οι διεθνείς τοκογλύφοι), με τις αποφάσεις και ενέργειές τους, ενώ εξακολουθούν να καταβαραθρώνουν την χώρα μας. Μας γεμίζουν φρούδες ελπίδες ότι το 2013 θα δούμε φως στο τούνελ, παραλείπουν να μας πουν ότι αυτό είναι το τρένο του μνημονίου που έρχεται να μας ισοπεδώσει. Ας θυμηθούμε ότι στην Αρχαία Ελλάδα αν κάποιος πολιτικός με τις αποφάσεις ή ενέργειές του έβλαπτε έστω και ηθικά τον Δήμο, τότε πέραν των άλλων βαρύτατων κυρώσεων που του επιβάλλονταν, έπρεπε από την προσωπική του περιουσία να αποζημιώσει τον Δήμο για το οικονομική (ή άλλη) ζημιά που του προξένησε. Μία στοιχειώδης εφαρμογή αυτού του μέτρου σήμερα, θα μας απάλλασσε αυτομάτως από τη φυσική παρουσία των περισσότερων πολιτικάντηδων (οι οποίοι ούτως ή άλλως είναι «άχθος αρούρης») και θα καθιστούσε την Ελλάδα οικονομικά εύρωστο Κράτος.

Φυσικά στην Αθηναϊκή Δημοκρατία δεν είχαν καμία θέση (ούτε καν τολμούσαν να εμφανισθούν στην «Αγορά») οι κίναιδοι (σήμερα απαραίτητη «ιδιαιτερότητα» για να πάρεις εκπομπή στην τηλεόραση), οι πόρνες, οι ξένοι (ακόμα και οι μετανάστες άλλων Ελληνικών πόλεων), οι γυναίκες, οι αστράτευτοι (εμείς τους κάνουμε και Πρωθυπουργούς), οι δούλοι κλπ. Τώρα τι σχέση έχει η Αθηναϊκή Δημοκρατία με το σημερινό πολίτευμα ας μας το πουν όλοι αυτοί οι υπέρμαχοι της διεθνιστικής νέας τάξης πραγμάτων και οπαδοί των μεγάλων δημοκρατών σαν τον Πολ-Ποτ, Χότζα κλπ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή η σχεδόν ιδανική «Αθηναϊκή Δημοκρατία» που επικαλούνται, είναι αυτή που καταδίκασε σε θάνατο το πλέον ελεύθερο πνεύμα όλων των εποχών, τον Σωκράτη, είναι αυτή που κατέσφαξε ολόκληρες συμμαχικές της πόλεις όπως στην Κέρκυρα, όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Θουκυδίδης: ‘’Για επτά ολόκληρες μέρες, οι δημοκρατικοί έσφαζαν όσους συμπολίτες τους θεωρούσαν εχθρούς, με την κατηγορία ότι ήθελαν να καταλύσουν τη δημοκρατία’’. Ακόμη και η ετυμολογία της λέξεως «δημο-κρατία» σημαίνει ότι τη δύναμη (την εξουσία) την έχει ο δήμος (ο λαός). Σήμερα κάποιος πρέπει να είναι τουλάχιστον αφελής για να πιστεύει κάτι τέτοιο, αφού την εξουσία την έχουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, οι πολυεθνικές και οι μεγαλοεργολάβοι, αυτοί επιβάλουν τη θέλησή τους στους διάφορους υπαλλήλους τους, που τους «βαφτίζουν» Πρωθυπουργούς, Προέδρους Δημοκρατίας κλπ.

Μια άλλη χιλιοειπωμένη «αρλούμπα» της εποχής είναι το «όλοι είμαστε ίσοι». Το ορθόν είναι, ότι θα έπρεπε όλοι να είμαστε ίσοι απέναντι στους νόμους, πράγμα που δεν συμβαίνει. Έπρεπε να μπουν οι Έλληνες Εθνικιστές στην βουλή για να διαπιστώσουμε ότι μπορεί να αρθεί η ασυλία βουλευτών, τόσα χρόνια που βουλευτές διέπρατταν κακουργήματα (μέχρι κοπέλα είχαν σκοτώσει οδηγώντας μεθυσμένοι) δεν ξέραμε τι σημαίνει άρση ασυλίας. Τώρα επειδή ήταν παρών βουλευτής της Χ.Α όταν κάποιος κλώτσησε μια άδεια χαρτόκουτα λαθρομετανάστη (αλήθεια πόσες χιλιάδες φορές θα το δούμε ακόμα από τα κανάλια των μεγαλοεργολάβων;), οι υποκριτές το παρουσιάζουν σαν «έγκλημα» κατά της ισότητας και της Δημοκρατίας. Παράξενο, αλλά κανένα κανάλι δεν βρέθηκε να αποθανατίσει το έγκλημα της «MARFIN», τις λεηλασίες των καταστημάτων στην Αθήνα από τα «αγαπημένα προστατευόμενα παιδιά» του ΣΥΡΙΖΑ, τις δολοφονικές επιθέσεις με σιδηρολοστούς, αναρχικών (που είχαν άσυλο το Πανεπιστήμιο του Βόλου) σε Χρυσαυγίτες κλπ. Τώρα όσον αφορά την ισότητα η ίδια η φύση και η λογική το έχουν απορρίψει. Στη φύση επικρατεί η βιοποικιλότητα-διαφορετικότητα και φυσικά όλοι οι άνθρωποι δεν μπορεί να είναι ψηλοί, όλοι αδύνατοι, όλοι νέοι κλπ. Έτσι κάποιοι έχουν περισσότερες πνευματικές ικανότητες, κάποιοι μεγαλύτερες σωματικές αντοχές κλπ, ενώ μεγάλο ρόλο παίζουν και τα επίκτητα χαρακτηριστικά.

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι οι πολιτισμοί δεν βρίσκονται επί επιπέδου αλλά επί κλίμακος. Υπάρχουν λαοί, όπως οι Έλληνες, που από τη φύση τους μπορούν να δημιουργούν ανώτερο πολιτισμό και άλλοι κατώτερο ή απλώς να αντιγράφουν τα επιτεύγματα των άλλων πολιτισμών. Όλοι αυτοί οι υπέρμαχοι της πολυπολιτισμικότητας ας μας εξηγήσουν, εμείς οι απόγονοι του Σωκράτη και του Λεωνίδα, τι έχουμε να «πάρουμε» (εκτός από τις μολυσματικές ασθένειες) από τους πολιτισμούς όλων αυτών των λαθρομεταναστών που δόλια έφεραν στην χώρα μας; Μήπως ποιοι τερμίτες είναι βρώσιμοι ή με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορούμε να μαγειρέψουμε σκαθάρια; Προσφέραμε απλόχερα στην ανθρωπότητα το σύνολο των επιστημών, την φιλοσοφία, την λογική, τον αθλητισμό, το θέατρο, τη λογοτεχνία, τις καλές τέχνες, γενικά ότι αποκαλούμε σήμερα πολιτισμό. Ακόμα προσφέραμε τη θεία γλώσσα μας, αφού χωρίς τις Ελληνικές λέξεις καμία άλλη γλώσσα και κυρίως καμία επιστήμη δεν μπορεί να «λειτουργήσει». Με την κοινή λογική είναι πανεύκολο να εντοπίσουμε πολλά σημεία υπεροχής του Έλληνα έναντι των άλλων φυλών. Αυτό είναι που οδηγεί στο μέχρι παραλογισμό μίσος όλων των ανθελλήνων (ελληνόφωνων και μη) για κάθε τι το Ελληνικό. Ένα μικρό δείγμα για το τι άποψη έχουν για τον Ελληνικό πολιτισμό, όχι οι Έλληνες, αλλά οι σοφοί όλων αυτών των λαών που οι «ηγεσίες» τους (καλοπληρωμένοι υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων), σήμερα μας κουνούν επιδεικτικά το δάκτυλο και μας επιπλήττουν. Έτσι, για να μην ξεχνάνε ότι όταν ο Ερατοσθένης το 250 π. Χ. μέτρησε με απόκλιση μικρότερη του 1% την περίμετρο της γης, όλοι αυτοί δεν μπορούσαν να μετρήσουν την περίμετρο της λασποκαλύβας τους και φυσικά για 15 αιώνες μετά πίστευαν ότι η γη είναι επίπεδη.

Βολταίρος: ‘’Στην Ελλάδα οφείλουμε το πνεύμα μας και το σύνολο των αρετών μας.’’
Βιλαμόβιτς: ‘’Η ελληνική φυλή στέκεται ψηλότερα από κάθε άλλη, διότι έχει το προσόν να μην έπαψε ποτέ να είναι η μητέρα του πολιτισμού.’’
Βίκτωρ Ουγκώ: ‘’Η Ελλάς είναι ο συστελλόμενος κόσμος και ο κόσμος η διαστελλομένη Ελλάς.’’
Έρασμος: ‘’Δεν θα ήμασταν τίποτε χωρίς τους Έλληνες’’
Λίβιγκστον Ρίτσαρντ: ‘’Ο κόσμος μας χρειάζεται τον Ελληνισμό, γιατί χρειάζεται μια φιλοσοφία που θα δώσει στον πολιτισμό αυτό που χρειάζεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο –την ψυχή-. Χωρίς την Ελλάδα ο κόσμος μας θα ήταν αδύνατος.’’ (Αν στην θέση της λέξης «Ελλάδα» βάλουμε μια οποιαδήποτε άλλη χώρα οδηγούμαστε σε παραλογισμό: π.χ. Χωρίς το Πακιστάν ο κόσμος μας θα ήταν αδύνατος.)…(!)
Νίτσε: ‘’Η Ελληνική φυλή είναι η τελειότερη η ωραιότερη και η γοητευτικότερη από όλες τις άλλες φυλές.’’
Σίλλερ: ‘’Τίποτα δεν άφησες για μας, καταραμένε Έλληνα! Τα βρήκες όλα αστρονομία, φυσική, φιλοσοφία γεωμετρία….’’

Οι Έλληνες συνέτριψαν αυτοκρατορίες και δημιούργησαν κοσμοκρατορίες, είναι φυσική νομοτέλεια να ποδηγετήσουν τους οσφυοκάμπτες των διεθνών τοκογλύφων και τις κυβερνήσεις των απάτριδων.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΑΣ

Φλόγα του Ταινάρου

ΠΗΓΗ

Comments Off on Ποια Δημοκρατία; Ποια Ισότητα;

Filed under ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Comments are closed.