Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

 

Αγαπητοί συναγωνιστές

Είμαι 30 χρονών άνεργος από Θεσσαλονίκη. Σας γράφω σήμερα για το θέμα της Παιδείας (πρωτοβάθμιας). Σήμερα τα παιδιά, επηρεασμένα από τον “δυτικό” τρόπο ζωής όπου η μόνη αξία είναι το χρήμα και η καλοπέραση, βυθισμένοι στο βαθύ λύθαργο της ιδιοτέλιας και των ατομικών υληστικών συμφερόντων, μεγαλώνουν πολύ μακριά από τα ιδανικά που χαρακτηρίζουν το έθνος μας. Ας μην γελιόμαστε, υπάρχουν πολλά παιδιά (ακόμα και μεγάλοι) που δεν γνωρίζουν τί γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου και την 28ηΟκτωβρίου. Οι δάσκαλοι με το πενιχρό πλέον εισόδημα τους, το τελευταίο που τους νοιάζει (με ελάχιστες λαμπρές εξαιρέσεις) είναι να μάθουν τους μαθητές τους τα βασικά εφόδια για την μελλοντική τους ανέλιξη. Η ΒΑΣΗ της κοινωνίας μας που είναι η οικογένεια δέχεται λυσσαλέο πόλεμο από τους κυβερνώντες. Με τους γονείς να έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια, να τρέχουν όλη μέρα στις δουλειές εξαντλημένοι, και αυτό για τους τυχερούς, γιατί οι υπόλοιποι είναι άνεργοι.

Ως εθνικιστής στον καθημερινό μου βίο τονίζω και προβάλλω το Ελληνικό στοιχείο παντού και πάντοτε. Ο αέρας φυσάει στα πανιά των εθνικιστών να βγάλει το έθνος (και όσους μπορεί) από τον φαύλο κύκλο όπου έχει περιέλθει. Τίποτα δεν μας σταματάει τώρα!

ΠΑΤΡΙΔΑ – ΤΙΜΗ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να ξεβρωμίσει ο τόπος!

ΜΙΧΑΗΛ Π.

Κρύβουν την συνάντηση Τσίπρα με τον Αμερικανό πρέσβη

Γλέζος και Αρβανίτες

Ο Γλέζος, όπως όλοι οι συφιλιδικοί αριστεροί, δεν γνωρίζει ούτε από ιστορία, ούτε από ανθρωπολογία, ούτε από γενετική. Δεν γνωρίζει ότι η πατρογονική εστία των Αλβανών είναι η περιοχή δυτικά της Κασπίας και ότι αποτελούν πρόσμειξη καυκάσιων και μογγολικών πληθυσμών, οι οποίοι εντέλει προωθήθηκαν στη Βαλκανική. Αυτό που λέμε σημερινή Αλβανία ήταν και είναι προαιώνια πατρογονική εστία των Ελλήνων, άλλωστε τα αρχαιολογικά τεκμήρια είναι συντριπτικά. Οι ελληνικοί πλυθησμοί του χώρου που καλούμε σημερινή Αλβανία κατάφεραν να επιβιώσουν μέσα από αιώνες συμβίωσης με τους βαρβάρους. Έτσι και οι αρβανίτες ήταν τέτοιοι ελληνικοί πληθυσμοί. Και στην Κάτω Ιταλία που μετανάστευσαν, τους αποκαλούσαν Έλληνες. Και στις κρανιομετρήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν επίσης δεν έχουν σχέση με το συνοθύλευμα των Αλβανών. Είναι κοντά στον ελληνικό μέσο όρο. Ούτε κι αυτό όμως το γνωρίζει ο εσχατόγερος. Ας γίνει κι ένα τέστ DNA, τολμάνε; Δεν τολμάνε. Θα ήταν εύκολο να αποδειχθεί αφού έχει αποδειχθεί μέσω τέστ DNA ότι ο ελληνικός πλυθησμός είναι μια καθαρά καυκάσια φυλή χωρίς μογγολικές προσμείξεις όπως είναι οι Αλβανοί. Βέβαια, το ότι οι αρβανίτες ανήκουν στην Ελληνική φυλή έχει ήδη αποδειχθεί έμμεσα εφόσον οι αρβανίτες αποτελούν ένα σημαντικό μέρος του Ελληνικού πληθυσμού. Εάν οι αρβανίτες ήταν ένα αμάλγαμα καυκάσιων και μογγολικών πληθυσμών όπως είναι οι Αλβανοί, αυτό θα φαινόταν στη γενετική έρευνα.

Ο Καζαντζάκης πολύ σωστά έλεγε ότι ο κομμουνισμός είναι η ψώρα της ψυχής. Να προσθέσουμε ότι είναι όπως η σύφιλη που κατατρώει το πρόσωπο. Κατά τον ίδιο τρόπο ο κομμουνισμός κατατρώει το μυαλό. Ο κομμουνισμός είναι η σύφιλη του μυαλού.

ΑΧΠ ΚΥΘΗΡΑ

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Όχι 4, αλλά 14 κάλπες έπρεπε να στηθούν!

Κάθε μέρα που περνάει, μας κάνετε και πιο περήφανους. Είστε η μοναδική φωνή που μας απέμεινε απέναντι στους προδότες της πατρίδας, τους κλέφτες και τα τσιράκια των ξένων. Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει και θα μείνει επειδή το θέλησε ο ελληνικός λαός. Είμαστε μαζί σας. Ο Θεός να σας έχει καλά!

Χρήστος Φ.

Ενοχλήθηκε η Hurriyet από το ξεσκέπασμα του Χατζηοσμάν

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΔΙΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ. Η ΘΡΑΚΗ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

ΠΟΛΥΒΙΟΣ Π.

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.