Μιχαλολιάκος: Όχι 4, αλλά 14 κάλπες έπρεπε να στηθούν! – BINTEO

NGMKALPESΟ Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δήλωσε συνοπτικά: “Το ζήτημα της σημερινής διαδικασίας είναι η περίφημη λίστα Λαγκάρντ. Το ζήτημα δεν είναι μόνο νομικό, είναι κυρίως πολιτικό. Στην περίφημη λίστα υπάρχουν 2062 ονόματα επωνύμων καταθέσεων στην τράπεζα HSBC που στην συνέχεια έγιναν 2059. Οι εν λόγω καταθέσεις συνοδεύονται από “Πόθεν Έσχες”;…


Πώς πήγαν στην Ελβετία; Υπάρχουν “έγκυροι” νομικοί που λένε πως δεν έχουν παραγραφεί τα αδικήματα αυτά, επειδή δεν έγιναν δύο σύνοδοι της Βουλής. Φάντασμα ήταν οι εκλογές της 6ης Μαΐου; Ποια η σκοπιμότης; Να ικανοποιήσουν το περί δικαίου αίσθημα του λαού και στην συνέχεια να ζητήσουν παραγραφή, έχοντας κερδίσει χρόνο απέναντι στην λαϊκή οργή. 2062 ονόματα και ο κ. Παπακωνσταντίνου διάλεξε 20 δειγματοληπτικά. Κι οι υπόλοιποι 2040 τι ήταν; Περισσότερο κατοχυρώνεται από το Σύνταγμα η ατιμωρησία των υπουργών, παρά η Εθνική κυριαρχία.

Εμείς ως Χρυσή Αυγή, αν ποτέ έχουμε την δύναμη, αν θέλει ο Θεός, αυτό το άρθρο του Συντάγματος θα το καταργήσουμε. Δεν νοείται Σύνταγμα ελευθέρου κράτους να προβλέπει εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Είναι προφανές πως έχει ευθύνες ο κ. Παπακωνσταντίνου. Πώς έφυγαν όλα αυτά τα εκατομμύρια από την χώρα και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε; Από πού προέρχονται; Είναι σαφές ότι ο κ. Βενιζέλος έχει ευθύνες, ενώ είχε πλήρη επίγνωση της λίστας και ο κ. Παπανδρέου. Όσο για τον κ. Παπαδήμο όφειλε να μάθει για τη λίστα Λαγκάρντ. Το ζήτημα δεν είναι νομικό. Η όλη ιστορία εξελίσσεται σε μια επιχείρηση εξαπάτησης του λαού. Η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει για την παραπομπή των Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλου, Παπανδρέου και Παπαδήμου και στις 4 κάλπες. Αλλά και 14 κάλπες να υπήρχαν, πάλι θα ψήφιζε υπέρ της παραπομπής.”

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=kGNVWlF6FNI]

http://www.axortagos.gr

Comments Off on Μιχαλολιάκος: Όχι 4, αλλά 14 κάλπες έπρεπε να στηθούν! – BINTEO

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.