ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

5627029093

Μια συνταρακτική πρωτοσέλιδη αποκάλυψη κάνει σήμερα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύπτει πως το ελληνικό (;) δημόσιο πληρώνει πανάκριβα τα κέτερινγκ που έχουν αναλάβει τη σίτιση των περίπου 12.000 λαθρομεταναστών που κρατούνται στα κέντρα κράτησης. Χρεώνουν 5,8 ευρώ το γεύμα του κάθε λαθρομετανάστη, ενώ το κράτος δίνει μόνο 2,2 ευρώ για το φαγητό κάθε νέου φοιτητή! Δηλαδή, τουλάχιστον 25 εκατομμύρια είναι τα ετήσια έξοδα σίτισης των λαθρομεταναστών, στα κέντρα κράτησης. Χώρια τα υπόλοιπα έξοδα (ψύξη- θέρμανση κ.τ.λ.). Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους «προοδευτικούς», «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους» (δηλαδή, τους διεκπεραιωτές των σχεδίων του Σόρος και της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης, για να πούμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους), που πέταξαν στην άκρη το ψεύτικα ευγενικό και χαμογελαστό προσωπείο τους (με το οποίο εμφανίζονται στα ΜΜΕ) και πέρασαν σε έξαλλες ύβρεις… ζωολογικού περιεχομένου (επιπέδου του σταλινικού εισαγγελέα Βισίνσκυ, των περιβόητων Δικών της Μόσχας – «τουφεκίστε τα λυσσασμένα σκυλιά» κ.τ.λ.), αλλά και ανοιχτές απειλές κατά των δημοσιογράφων που τόλμησαν να ασχοληθούν μ’ αυτό το θέμα. Ιδού, λοιπόν, οι «καλοί άνθρωποι», που «αγωνίζονται για την καλυτέρευση της κοινωνίας», πως απειλούν και στοχοποιούν τον εκδότη του «Πρώτου Θέματος» και τους δημοσιογράφους του, από την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ (δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Ναζήδες – Ρουφιάνοι-Δημοσιογράφοι»:

«Βολική η ευθύνη του σκουλικιού, ονόματι Θέμος Αναστασιάδης, αλλά δεν ξεπλένει τη συνενοχή του αρμόδιου οργάνου, αλλά και χιλιάδων ακόμη επαγγελματιών του κλάδου που σφυρίζουν κλέφτικα.

Αγαπητοί δημοσιογράφοι, φροντίστε για μία ακόμη φορά να σωπάσετε. Να βάλετε τις υπογραφές σας σε ρατσιστικά παραληρήματα που βαφτίζονται “αποκαλυπτικά ρεπορτάζ”. Ή έστω και να μην τις βάλετε, στρέφοντας απλώς το βλέμμα προς άλλη κατεύθυνση. Αν δεν βλέπετε τον ελέφαντα στο δωμάτιο, τότε το σύνθημα “αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι” είναι πολύ επιεικές. Τότε σας αξίζει μόνο το…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Comments Off on ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.