Ν. Μιχαλολιάκος: Αδικο και αναποτελεσματικό το φορολογικό

photo

Ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος μιλά στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Αδικες και αναποτελεσματικές χαρακτήρισε τις διατάξεις του φορολογικού νομοσχεδίου ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Αγόραζαν οι μικρομεσαίοι 2-3 διαμερίσματα για κάποια νοίκια και κάποια έσοδα. Αυτοί τιμωρούνται. Υπάρχουν δέκα διαφορετικοί φόροι για τα ακίνητα. Εκεί που μπορούν εύκολα να βρουν τα χρήματα, δεν βλέπουμε να υπάρχει και καμία σοβαρή μέριμνα, έρευνα, πραγματική διάθεση για τιμωρία και κάθαρση», επισήμανε.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Χαρακτήρισε επίσης «εξοντωτικό» το φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης. «Για το κίνημά μου, δεν υπάρχει πιο άδικος φόρος απ’ τον έμμεσο. Είναι άδικο να πληρώνει ο φτωχός συνταξιούχος, το ίδιο με τον μεγαλοεπιχειρηματία και τον εφοπλιστή. Αντί να κερδίσει όμως το κράτος, έχασε. Ταυτόχρονα έχουμε λαθραία τσιγάρα, όπως την δεκαετία του ’50. Γίνεται εμπόριο και της φορολογικής ταινίας απ’ τα περίπτερα. Εκεί έχει καταντήσει η Ελλάδα», παρατήρησε.

Εξέφρασε τέλος την εκτίμηση πως «όλα αυτά που σχεδιάζει η κυβέρνηση θα αποτύχουν». «Μακάρι να επιτύχουν. Γιατί εγώ βλέπω την ανεργία να αυξάνει και την οικονομία ήδη κατεστραμμένη. Καταψηφίζουμε το νομοσχέδιο. Καταστρέφεται η χώρα. Ο καθείς ας διαλέξει το δρόμο που πρέπει να πάρει», κατέληξε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΠΗΓΗ

Comments Off on Ν. Μιχαλολιάκος: Αδικο και αναποτελεσματικό το φορολογικό

Filed under Ηχητικές Συνεντεύξεις

Comments are closed.