«Οχι» στο στρατόπεδο λαθρομεταναστών λένε με κινητοποίηση οι κάτοικοι

newego_LARGE_t_1101

 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το στρατόπεδο Μαυροδενδρίου το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποιούν οι κάτοικοι της περιοχής που τάσσονται κατά της δημιουργίας κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο του 523 τάγματος πεζικού, που λειτουργεί σήμερα ως κέντρο νεοσυλλέκτων.
Αφορμή για τη συγκέντρωση αυτή αποτέλεσε η κινητικότητα που παρατηρείται από το πρωί στο στρατόπεδο.

«Θα συγκεντρωθούμε έξω από την πύλη του στρατοπέδου και θα παραδώσουμε στον διοικητή του Κέντρου Νεοσυλλέκτων το ψήφισμα της πρόσφατης λαϊκής συνέλευσης των κατοίκων» εξήγησε ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μαυροδενδρίου Χρήστος Αλμασίδης.

Το Τοπικό Συμβούλιο απέστειλε ήδη επιστολή για το θέμα προς τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Εθνικής Άμυνας καθώς και στους βουλευτές Κοζάνης, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τον δήμαρχο Κοζάνης.

Σε αυτήν επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, ότι η δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Παράνομων Μεταναστών αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα που έχουν να κάνουν με το αίσθημα της δημόσιας ασφάλειας και να υποβαθμίσει περαιτέρω την κοινότητα που επιβαρύνεται ήδη από τη λειτουργία των ορυχείων και των σταθμών της ΔΕΗ.
Πηγή: ΑΠΕ

ΠΗΓΗ

Comments Off on «Οχι» στο στρατόπεδο λαθρομεταναστών λένε με κινητοποίηση οι κάτοικοι

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.