Εμπνευσμένη ομιλία στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων παρουσία του Αρχηγού

vpt-arxigos__article

Στα κατάμεστα από Συναγωνιστές γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, παρουσία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ιωάννη Λαγού, Ελένης Ζαρούλια και του Αρχηγού μας Ν. Μιχαλολιάκου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Συναγωνιστή Κ.Θ. Ιωάννου με θέμα την εξέλιξη της Εθνικιστικής Μας Ιδεολογίας.

vpt2

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος ευχήθηκε μια καλή Εθνικιστική χρονιά σε όλους τους παριστάμενους και έθεσε τους στόχους της Χρυσής Αυγής για την νέα χρονιά που έρχεται. Πρώτιστη προτεραιότητα του Κινήματος τέθηκε ο Αγώνας για Πατρίδα, Λαό και Ελευθερία, εναντίον όλων των ταγών της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας.

Στην συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο Συναγωνιστής, Κ. Θ. Ιωάννου, ο οποίος θέλησε μέσα από την ομιλία του να μας διαφωτίσει αλλά και να μας διαχωρίσει τις έννοιες του Πατριωτισμού – Εθνισμού, οι οποίες αναφέρονται σε μια θεωρία κρατών αποτελούμενα από ομάδες ανθρώπων διαφόρων φύλων που ζουν σε ένα κοινό έδαφος, μη έχοντας κάποιο σκοπό ύπαρξης σε σχέση με εκείνη του Εθνικισμού που διέπει όλους τους Έλληνες από την αρχή της Ιστορίας μας και ιδιαίτερα των Κλασσικών Χρονών, έχοντας ως στόχο τον συνεχή με πιστή αγώνα μας, ώστε να υπάρξει Λαϊκό Εθνικιστικό Έθνος, στο όποιο θα υπάρχει η κοινή καταγωγή, γλώσσα, θρησκεία, πολιτισμός όπου αυτό και θα αποτελεί την ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. Χαρακτηριστική και ενδεικτική η φράση του Ηροδότου «το ελληνικόν εόν όμαιμόν τε και ομόγλωσσον και θεών ιδρύματα κοινά και θυσίαι ήθεά τε ομότροπα».

vpt1-mesa

Η ομιλία του Συναγωνιστή μας έκλεισε με την αναφορά σε Μεγάλους Έλληνες της ιστορίας μας που είχαν την Μεγάλη Ιδέα ενός τέτοιου κράτους τόσο χωροταξικά μέσα από εδάφη που για αιώνες είχαν ελληνικές ρίζες όσο και εθνικιστικά, δημιουργώντας ένα Έθνος, το όποιο σήμερα ιδεολογικά αντιπροσωπεύεται μέσα από το κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και το όποιο μπορεί να υπάρξει μέσα από το δρόμο που μας δείχνει ΜΟΝΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ.

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00 
210-2810610

ΠΗΓΗ

Comments Off on Εμπνευσμένη ομιλία στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων παρουσία του Αρχηγού

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.