Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!

SAMARASBALTAKOSVOULI-630x420

Η χθεσινοβραδυνή ψήφιση της τροπολογίας για τους ιεροδιδάσκαλους στη Θράκη, αποκάλυψε τη δημιουργία ενός “μετώπου” εντός Βουλής, που αποτελείται από τη ΝΔ ,τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Χρυσή Αυγή. Κυβερνητικοί παράγοντες της ΝΔ , το χαρακτήριζαν “μέτωπο για τα εθνικά θέματα”.

Είναι η πρώτη φορά που αυτό το “μέτωπο” λειτουργεί εντός Κοινοβουλίου, αφήνοντας εκτός τη ΔΗΜΑΡ η οποία διαφωνούσε με την τροπολογία και το “διχασμένο” στο θέμα ΠΑΣΟΚ. Και όπως έλεγαν οι ίδιες πηγές , “σ΄ ότι έχει να κάνει με εθνικά θέματα, κάναμε σαφές ότι μπορούμε να περνάμε οτιδήποτε θέλουμε”.

Ασφαλώς η επιλογή ανοιχτής πια συνεργασίας της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή , θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις και κριτική. Φαίνεται όμως ότι υπερισχύουν στη ΝΔ και στην κυβέρνηση που επί της ουσίας ελέγχει, με την στήριξη βέβαια των δύο άλλων κομμάτων, απόψεις που λένε ότι “ο μόνος τρόπος να αναστραφεί η πορεία συντηρητικών ψηφοφόρων της ΝΔ προς τη Χρυσή Αυγή είναι να αποδείξουμε ότι εμείς κάνουμε πιο καλά και πιο σοβαρά αυτά που λένε ότι πρεσβεύουν οι χρυσαυγίτες”. Ελπίζοντας ότι μ΄ αυτό το τρόπο θα “ξεφουσκώσουν” την Χρυσή Αυγή.

Προφανώς όσοι έχουν αυτές τις απόψεις έχουν “μετρήσει” ότι οι απώλειες μετριοπαθών ψηφοφόρων της ΝΔ είναι πολύ μικρότερες και δεν απασχολούν.

Το “μέτωπο για τα εθνικά θέματα”, θα μας απασχολήσει και στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, αν συνεχίσει να είναι αραγές. Από θέματα που έχουν να κάνουν με την ιθαγένεια για παράδειγμα, τη λειτουργία των στρατιωτικών σχολών και πολλά άλλα.

πηγή

Η ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Comments Off on Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.