Μια εικόνα, χίλιες λέξεις: Ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων

iatreio_zografoy-ne0__article

Μας έχουν ζαλίσει κυριολεκτικά οι κυβερνώντες και οι συνοδοιπόροι τους της «αριστεράς και της προόδου» με την λεγόμενη άνοδο του «ρατσισμού» και την «απειλή για την δημοκρατία» που συνιστά η άνοδος της Χρυσής Αυγής και η ταυτόχρονη κατακρήμνιση του αμαρτωλού καθεστώτος της κλεπτοκρατίας που ξεπουλάει την Πατρίδα και πίνει το Αίμα του Λαού. Λόγος ουδείς, φυσικά, για τον μοναδικό υπαρκτό ρατσισμό στην Ελλάδα, τον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων.

Στην σημερινή Ελληνική Κοινωνία υφίστανται διαχωρισμοί και διακρίσεις εναντίον των Ελλήνων, τις οποίες και τους οποίους θα κατακεραύνωναν οι «αντιρατσιστές» αν γίνονταν αντίστροφα.Όμως επιλέγουν να σιωπούν, γιατί αυτού του είδους ο «αντιρατσισμός» δεν επιδοτείται από την Ε.Ε. και τις ανθελληνικές υπηρεσίες του ελλαδικού κράτους. Μία από τις διακρίσεις που υφίστανται οι Έλληνες έναντι των αλλοδαπών έχει να κάνει με την αντιμετώπιση του συστήματος υγείας απέναντι τους.

Υπάρχουν πολλά και απτά παραδείγματα περί του λόγου το αληθές, όμως πάντα μια φωτογραφία είναι «χίλιες λέξεις», όπως λένε. Στην παραπάνω, λοιπόν, φωτογραφία βλέπουμε ένα εξωτερικό ιατρείο της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Ζωγράφου, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε αλλοδαπούς. Αντιστοίχως τα ιατρεία που απευθύνονται σε Έλληνες, απευθύνονται ταυτοχρόνως και σε αλλοδαπούς, οι οποίοι μάλιστα έχουν και προτεραιότητα  και έκπτωση στο προβλεπόμενο από το νόμο εισιτήριο εισόδου.

Τι έχουν να πουν, άραγε, οι «αντιρατσιστές», δεξιοί και αριστεροί, για αυτό τον καταφανέστατο ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων. Θα βγουν κρατώντας φωτογραφίες του Νέλσον Μαντέλα, τον οποίο λιβανίζουν όταν αναφέρονται στους αγώνες εναντίον του ρατσισμού; Θα αγωνιστούν εναντίον του ρατσισμού εναντίον των Ελλήνων ή αγωνίζονται μόνο όπου προστάζει η χρηματοδότηση, η μίζα και τα συμφέροντα αυτών που απεργάζονται την παγκοσμιοποίηση; 

Υ.Γ.: Αλήθεια, η νέα υπηρεσία κατά του ρατσισμού, του Δένδια, θα επιληφθεί της υποθέσεως; 

ΠΗΓΗ

Comments Off on Μια εικόνα, χίλιες λέξεις: Ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.