Παγιωμένη τρίτη δύναμη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε 3 νέες δημοσκοπήσεις

Η Χρυσή Αυγή είναι καθιερωμένη και σταθερή τρίτη πολιτική δύναμη στην χώρα. Κάτι που όλοι παραδέχονται πλέον όσο και αν τους πονάει!

Τρεις νέες δημοσκοπήσεις δημοσιεύθηκαν στον κυριακάτικο Τύπο με την Χρυσή Αυγή στην πρόθεση ψήφου, χωρίς αναγωγή, να έχει τα εξής ποσοστά:

Kapa research στο Βήμα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 10.5%

Alco στο Πρώτο Θέμα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9.7%

MRB στην Real News: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9.2%

Αναλυτικά η πρόθεση ψήφου της Kapa research για το  Βήμα

kaparesearch-vima

Εάν είχαμε σήμερα βουλευτικές εκλογές, το 22,9% δηλώνει ότι θα ψήφιζε ΝΔ, το 21,2% ΣΥΡΙΖΑ, το 10,5% Χρυσή Αυγή, το 7,2% ΠΑΣΟΚ, το 5,5% ΚΚΕ, το 4,8% ΔΗΜΑΡ και το 4,6% Ανεξάρτητους Έλληνες.

Αναλυτικά η πρόθεση ψήφου της Alco για το  Πρώτο Θέμα

alco_prwtothemaΗ ΝΔ συγκεντρώνει το 24,9% έναντι 23,4% του ΣΥΡΙΖΑ. Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 9,7%, το ΠΑΣΟΚ 8,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,6%, το ΚΚΕ 5,2% και η ΔΗΜΑΡ 4,8%.

Αναλυτικά η πρόθεση ψήφου της MRB για την Real News

mrb_realnewsΣυγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει 23,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22%, η Χρυσή Αυγή 9,2%, το ΠΑΣΟΚ 5,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,9%, η ΔΗΜΑΡ 4,4% και το ΚΚΕ 4,3%.

Επισημαίνουμε πως τα ποσοστά είναι χωρίς αναγωγή και αν σε αυτό προσθέσετε και το ποσοστό που πάντα κόβεται από την Χρυσή Αυγή, φτάνουμε στο συμπέρασμα πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, πέραν της ευρείας αποδοχής, είναι συμπαγές και ατσαλώνεται συνεχώς κόντρα στον διαρκή επικοινωνιακό πόλεμο αγγίζοντας το 15% σε εκλογικά ποσοστά. 

Comments Off on Παγιωμένη τρίτη δύναμη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε 3 νέες δημοσκοπήσεις

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.