Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

Η πατρίδα και οι μεγάλες ηθικές αξίες υπό κατάρρευση, αγώνας τώρα!‏

Ζούμε την εποχή της πλήρους αποσύνθεσης του ελληνικού κράτους; Αυτά που αποτελούσαν το θεμέλιο λίθο του, το τρίπτυχο των μεγάλων ηθικών αξιών: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, κατέρρευσαν! Τη θέση της πατρίδας κατέλαβε ο οικουμενισμός με ό,τι αυτό συνεπάγεται, όπως: μετακινήσεις λαών με διαφορετική εθνική καταγωγή και με χώρα προορισμού την πατρίδα μας, που μας αναγκάζουν να τους αποδεχθούμε ωσάν Έλληνες! Μάλιστα, τους χορηγείται με συνοπτικές διαδικασίες και η ελληνική ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ! Όποιος αντιδρά και δεν υποκύπτει στο πολυπολιτισμικό φαινόμενο, περιθωριοποιείται και αποκαλείται ”φασίστας”, ”νεοναζί” και ”ρατσιστής”.

Η θρησκεία η επίσημη του κράτους, η Ορθόδοξη Ελληνική Εκκλησία, η οποία αντιπροσώπευε την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού Λαού, έπαψε να έχει την αίγλη και τον ιστορικό λόγο που κατείχε και τη θέση της άρχισε να καταλαμβάνει εν ονόματι της δημοκρατίας και της ανεξιθρησκείας μία και μόνη ξενόφερτη θρησκεία, αυτή των προαιωνίων…γειτόνων εχθρών μας εξ Ανατολών, καθώς και των τριτοκοσμικών ΛΑΘΡΟμεταναστών εποίκων-αποίκων: ο μουσουλμανισμός!

Όσον αφορά την ηθική αξία της Οικογένειας, υποβαθμίστηκε ο θεσμός του γάμου και στην κοινωνική ζωή του τόπου εισήλθαν νέες ηθικές αντιλήψεις, όπως η αντιμετώπιση της ομοφυλοφιλίας σαν κάτι φυσικό και μάλιστα με δικαιώματα ισότιμα με αυτά των ετεροφύλων ζευγαριών, όπως είναι ο γάμος ή και ακόμα η υιοθεσία παιδιών! Πέραν πάσης αμφιβολίας και ενδοιασμού, πρέπει, όσο ακόμα υπάρχει καιρός και η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, ως Έλληνες με ιδανικά και πίστη, καθώς και σεβασμό στην ιστορία και τους προγόνους μας που έχασαν τη ζωή τους πολεμώντας ηρωικά για την Πατρίδα και το Έθνος, να αντιδράσουμε και να υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, από τα βάθη της ψυχής μας τα ιερά και όσια της πατρίδας μας.

Μ. Γ.

Επιτυχία της Χρυσής Αυγής: Τους αναγκάζουμε να καταργήσουν το αφορολόγητο των βουλευτών

IMIA 2013

Το Σάββατο 02/02/2013 όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές πρέπει να δώσουν το παρόν στο Μνημείο των Ιμίων. Τιμή στα παλληκάρια που έπεσαν για τη γαλανόλευκη. Φωτιά & τσεκούρι στους προσκυνημένους.

Μάκης

Έφυγε από την ζωή απροσκύνητος ο Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής

Θέλω να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά τους εξαίρετους βουλευτές του κόμματός μας για όλα όσα πράττουν εντός και εκτός Βουλής για το Λαό και την Πατρίδα. Πραγματικά ό,τι και να πω για τα 18 λιοντάρια της αγαπημένης μας ΕΛΛΑΔΑΣ θα είναι λίγο. Εμείς σαν απλοί – πιστοί στρατιώτες θα είμαστε διαρκώς στο πλευρό σας ό,τι και αν γίνει. Ο Λαός, σας πίστεψε, σας εμπιστεύτηκε, σας λατρεύει. Δεν θα λυγίσουμε με τίποτα. Και δεν θα πρέπει να μετακινηθούμε ούτε εκατοστό από την Ιδεολογία μας, την Πίστη μας, τα Ιδανικά μας. Με πρωτοπόρο και λεβέντη ηγέτη σαν άλλο ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ τον Αρχηγό μας, με τους 17 σταυραετούς, θα νικήσουμε.

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

Χρήστος Ν.

ΣΥΡΙΖΑ: Μνημονιακοί και ανθέλληνες κατά παραδοχή

ΚΕΡΔΗ ΟΠΑΠ

Καλημέρα σας
Εχθές έβλεπα στα δελτία ειδήσεων τις χορηγίες του ΟΠΑΠ στις ποδοσφαιρικές ομάδες. Τεράστια ποσά χωρίς κανένα κοινωνικό όφελος. Όλα αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στους τομείς υγείας, ως χορηγίες, ωστε σιγά σιγά να ελαφρυνθεί το δημόσιο και να ξεπληρώσει και τους προμηθευτές του κάποια στιγμή. Το μόνο που καταφέρνουν δίνοντας τεράστια ποσά για χορηγίες είναι να αποπροσανατολίζουν τον Λαό και να δημιουργουν εστίες διαφθοράς μέσα στους ποδοσφαιρικούς ομίλους.

Ευχαριστώ

Λ.

Καλύτερα “οργισμένοι”, παρά… διορισμένοι – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Τάσος Κουράκης

Κατά τα λεγόμενα του Κουράκη εγώ που δεν ψηφίζω Σύριζα πρέπει να απαλλαγώ από τον φόρο που πληρώνω για αυτούς τους αντίχριστους εθνοπροδότες και να πληρώνω φόρο μόνο για την Χρυσή Αυγή που με αντιπροσωπεύει…Τότε ναι πολύ ευχαρίστως να εφαρμοστεί αυτό που πρότεινε στο συνέδριο – παρωδία.

Μετά τιμής
Κωνσταντίνος Ο.

Εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια: Παρουσιάζουν τον Μέγα Αλέξανδρο ανώμαλο

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΡΚΑ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΑΓΗΕ (ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.) ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΣΤΙΣ ΔΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ.

ΠΗΓΗ

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.