Συνεχίζει το ίδιο βιολί ο Ρουπακιώτης: Για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή

roupakiotis_malli__article

Χρειάζεται κανείς, πραγματικά, μεγάλη υπομονή προκειμένου να παραμείνει ψύχραιμος ενώπιον ανδρείκελων – φερέφωνων του συστήματος που κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να προκαλέσουν τις εντυπώσεις και να εξυπηρετήσουν το φαύλο σύστημα που τους υπουργοποίησε. Επιπροσθέτως, δε, σκεπτόμενος κανείς την διαπίστωση του Νίκου Καζαντζάκη ότι «ο κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα», και την φράση του Λένιν ότι «ο αριστερισμός είναι παιδική ασθένεια του κομμουνισμού», καθίσταται επιτακτική η ανάγκη ηρεμίας και αυτοσυγκράτησης  απέναντι σε προκλήσεις υπουργών της μνημονιακής αριστεράς.

Ιδιαιτέρως όταν μιλάμε για τον Ρουπακιώτη, τον υπουργό που άφησε ελεύθερους του ληστές με τα καλάσνικοφ, τότε θα πρέπει όλοι να έχουμε υπόψιν μας ότι έχουμε να κάνουμε με τις δηλώσεις ενός ανθρώπου που από οποιοδήποτε δικαστήριο θα απαλλασσόταν ελέω… μειωμένης ευθύνης. Δυστυχώς, όμως, αυτός τυγχάνει υπουργός της τρικομματικής συγκυβερνήσεως και δη ο υπουργός δικαιοσύνης, που έχει αναλάβει εργολαβικά την κατατρομοκράτηση των Ελλήνων δια μέσω της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας.

Σε δηλώσεις προέβει, λοιπόν, περί της τρομοκρατίας ο Ρουπακιώτης και κατάφερε το, ακόμα και για έναν μαθητή γυμνασίου, ακατόρθωτο: Να βρεθεί εκτός θέματος σε μία και μόνο πρόταση. Προσπαθώντας να κάνει το «μαύρο – άσπρο» και να αθωώσει την αριστερά, όσον αφορά την τρομοκρατία, κάνοντας παράλληλα μία ακόμα επίθεση στην Χρυσή Αυγή, είπε τα εξής εξωφρενικά: «Είμαι αντίθετος με όποιες ατομικές ή συλλογικές συμπεριφορές μπορεί να χαρακτηρίζονται ως τρομοκρατικές. Αυτές, όμως, δεν μπορεί κανείς να τις χρεώσει σε κόμμα σήμερα του κοινοβουλίου, εκτός από το κόμμα της ρατσιστικής βίας – στη Χρυσή Αυγή»

Το τι σχέση μπορεί να έχει τώρα η Χρυσή Αυγή με την τρομοκρατία, μόνο ο Ρουπακιώτης ή κάποιος αναλόγου… ευφυΐας «σύντροφος» του θα μπορούσε να μας το εξηγήσει. Τα στοιχεία κ. Ρουπακιώτη είναι αδιάψευστα. Όλοι οι τρομοκράτες που έχουν συλληφθεί δήλωναν και δηλώνουν ακόμα και σήμερα αριστεροί, αναρχικοί και κομμουνιστές, ενώ όσοι δεν έχουν συλληφθεί υπογράφουν με «αστέρια» και «σφυροδρέπανα». Έχουν δηλαδή τον ίδιο ιδεολογικό προσανατολισμό με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι, βεβαίως, και εμφανές και πλήρως κατανοητό ότι το καθεστώς αυτή τη στιγμή έχει μία και μόνο ανησυχία. Τον κίνδυνο που παρουσιάζεται για την κλεπτοκρατία από την Χρυσή Αυγή. Το καταλαβαίνουμε και γι’ αυτό δεν παρεξηγούμε τις όποιες επιθέσεις των καθεστωτικών ταγών εναντίον μας. Λογικό και επόμενο είναι αφού βρισκόμαστε σε αντιμαχόμενα στρατόπεδα. Εμείς με τους Έλληνες και αυτοί εναντίον τους. Όμως επειδή κάθε φορά ο νικητής παίρνει τιμές ανάλογα με την ποιότητα του ηττημένου, και επειδή σε αυτή την μάχη νικητές θα είναι οι Έλληνες, παρακαλούμε το καθεστώς να μην ρίχνει το επίπεδο τόσο χαμηλά με δηλώσεις αλά Ρουπακιώτη. Αυτές δεν μπορούν ούτε για αστείο να χρησιμεύσουν…

ΠΗΓΗ

Comments Off on Συνεχίζει το ίδιο βιολί ο Ρουπακιώτης: Για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.