ΗΛΘΟΝ, ΕΙΔΟΝ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΟΝ ΟΙ 2 ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ MARFIN

marfin

Σε μεγαλοπρεπέστατο φιάσκο εξελίχθηκε η κλήση προς απολογία δύο αναρχοκομμουνιστών, για το φρικτό έγκλημα της Marfin. Και οι δύο σύντροφοι ήλθον, είδον και… απήλθον, σαν κύριοι! Όπως ήταν φυσικό αρνήθηκαν τις κατηγορίες κι όπως επίσης ήταν φυσικό οι δικαστές έκριναν ότι τα στοιχεία δεν επαρκούν για την προφυλάκισή τους!

Έτσι, ο μεν πρώτος, παρότι αναγνωρίστηκε από αυτόπτη μάρτυρα ως ένας εκ των δραστών του βιβλιοπωλείου «Ιανός» (πρόκειται για την ίδια συμμορία που αργότερα έκαψε και την τράπεζα), αφέθηκε ελεύθερος με «περιοριστικούς» όρους, διότι δεν αναγνωρίστηκε από τους υπόλοιπους αυτόπτες μάρτυρες!

Ο δε δεύτερος, αφέθη επίσης ελεύθερος με «περιοριστικούς» όρους, παρά την πρόταση της εισαγγελέως να προφυλακισθεί. Ο ανακριτής διαφώνησε κι έτσι έγινε δικαστικό συμβούλιο και οι δικαστές που κλήθηκαν να αποφανθούν για την διαφωνία υιοθέτησαν την άποψη του ανακριτή. Για να μην κοροϊδευόμαστε, λοιπόν: η υπόθεση έχει κλείσει! Κι όσοι από τους φυσικούς αυτουργούς παραπεμφθούν θα αφεθούν ελεύθεροι. Όσο για τους ηθικούς αυτουργούς, αυτό ας τα’ αφήσουμε καλύτερα…

ΠΗΓΗ

Comments Off on ΗΛΘΟΝ, ΕΙΔΟΝ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΟΝ ΟΙ 2 ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ MARFIN

Filed under ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.