Αγωνία σιωνιστών για την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής

Human-Rights-Watch01

Δόθηκε την Πέμπτη στη δημοσιότητα, από την πρωτεύουσα του διεθνούς σιωνισμού Νέα Υόρκη, η ετήσια έκθεση του Οργανισμού Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οποία – όπως ήταν φυσικό- επικρίνει την Ελλάδα , λόγω της Χρυσής Αυγής.

 

Η έκθεση κάνει λόγο για απαράδεκτη μεταχείριση μεταναστών και προσφύγων από την πλευρά της επίσημης Ελληνικής πολιτείας, ενώ επισημαίνει την έντονη ανησυχία για τη «ρατσιστική βία» της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα και εις ότι αφορά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ο οργανισμός αναφέρει ως απειλητική για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την εκλογή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην Ελληνική Βουλή. Εντύπωση προκαλεί η υιοθέτηση από τον εν λόγω οργανισμό, της ρητορικής των αριστερών κομμάτων και οργανώσεων, εκ των οποίων αντλεί και τα επιχειρήματα κατά της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας ότι η ξενοφοβική βία έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις, καθώς μετανάστες και πρόσφυγες γίνονται σε τακτά διαστήματα στόχος επιθέσεων. Επιπλέον και προς δημιουργία εντυπώσεων και στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής, γίνεται λόγος για αυξανόμενες αποδείξεις για την ανάμιξη στις επιθέσεις, μελών του Κινήματος.

 

Η έκθεση του οργανισμού, στηλιτεύει και την μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης, κάνοντας αναφορά τόσο στο φράχτη του Έβρου, όσο και στις συνθήκες διαβίωσης στα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών. Επιπρόσθετα, ασκεί έντονη κριτική εναντίον νόμων σχετικών με τη λαθρομετανάστευση οι οποίοι έχουν ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή, όπως εκείνος που ψηφίστηκε τον περασμένο Απρίλιο και δίνει στην αστυνομία το δικαίωμα να συλλαμβάνει λαθρομετανάστες με την «ασαφή αιτιολογία της απειλής για τη δημόσια υγεία». Τέλος, επικρίνει την κυβερνητική πολιτική στο ζήτημα της παραχώρησης ασύλου, σημειώνοντας πως ιδρύθηκαν νέες υπηρεσίες για την διεκπεραίωση των αιτήσεων ασύλου, όμως η λειτουργία τους παραμένει προβληματική, εξαιτίας της ανεπαρκούς και καθυστερημένης στελέχωσής τους.

 

Το περιεχόμενο της έκθεσης και η ξεκάθαρη στοχοποίηση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά συκοφαντικών δημοσιευμάτων και εκθέσεων οργανώσεων και φορέων ελεγχόμενων από τον σιωνιστικό παράγοντα, κατά της Χρυσής Αυγής.Καμιά έκθεση και κανένα δημοσίευμα αυτών των κατ’ επίφαση «ανθρωπιστών», δεν αναφέρεται στα χιλιάδες κρούσματα απρόκλητης βίας των λαθρομεταναστών εις βάρος ανυπεράσπιστων Ελλήνων κάθε ηλικίας, πολλές εκ των οποίων, έχουν καταλήξει σε στυγνές δολοφονίες. Ουδέποτε επίσης, έγινε λόγος, για τις «δημοκρατικότατες» βομβιστικές επιθέσεις σε τοπικές οργανώσεις του Κινήματος και την επιχείρηση τρομοκράτησης στελεχών και φίλων του.

 

Την καθ’ όλα συκοφαντική και μεροληπτική έκθεση, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή την γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων  του. Και την γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, διότι για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, πάνω και πέρα απ’ οτιδήποτε άλλο, βρίσκεται το συμφέρον του Ελληνικού Λαού και του Έθνους μας. Εν τούτοις, είναι βέβαιο πως η έκθεση θα θορυβήσει την κυβέρνηση, της οποίας η συμμόρφωση προς τις διεθνείς “ανθρωπιστικές” επιταγές αποτελεί πρόκληση για τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό, ο οποίος βιώνει εδώ και καιρό στο πετσί του τα «οφέλη» της πολυπολιτισμικής κοινωνίας.

πηγή

 

Comments Off on Αγωνία σιωνιστών για την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.