Απόλυτη συνωμοσία σιωπής από τα ΜΜΕ της διαφθοράς: Εξώδικο στο Ε.Σ.Ρ. από την Χρυσή Αυγή – ΒΙΝΤΕΟ

imia-02__article

Η κρατική τηλεόραση του Σαμαρά, σε ένα ρεσιτάλ ψεύδους και παραπληροφόρησης είδε… 2.000 κόσμο στην συγκέντρωση για τα Ίμια. Τα υπόλοιπα κανάλια της διαπλοκής δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα, παρ’ όλο που είχε δοθεί το ελεύθερο σε όλους να στήσουν κάμερες και να πάρουν πλάνα (ορισμένοι είχαν μέχρι και βανάκια για ζωντανές συνδέσεις).Κατά την προετοιμασία της εκδήλωσης ο συναγωνιστής Κασιδιάρης είχε ενημερώσει ότι θα επιτραπεί η είσοδος σε όλα τα ΜΜΕ για να δούμε… ποιος θα τολμήσει να δείξει έστω και ένα πλάνο από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων.Τελικώς επαληθευτήκαμε: δεν το τόλμησε κανείς!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hRBT7dMEKRQ]

Μόνο το μεσημεριανό δελτίο του ΑΝΤ1 έπαιξε ρεπορτάζ ενός ολόκληρου λεπτού (!), που το βράδυ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ μη τυχόν και ξεσηκωθεί ο κόσμος. Το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής κατέθεσε ήδη εξώδικο στο Ε.Σ.Ρ. και θα χρησιμοποιήσουμε κάθε ένδικο μέσο για να σταματήσει επιτέλους αυτό το αίσχος. Την ίδια ώρα τα κανάλια της διαφθοράς προβάλουν κατά κόρον τις άθλιες συγκεντρώσεις αριστεριστών και αναρχικών, μέχρι και τις περιοδείες του νέου “εθνοσωτήρα” Καμένου. Όλοι είδαν την επίσκεψη Καμένου και πέντε παρατρεχάμενων στη Λάρισα, κανείς όμως δεν είδε την ομιλία του Ν. Μιχαλολιάκου σε 50.000 κόσμο στο κέντρο των Αθηνών.

Για όλα όμως υπάρχει εξήγηση και – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες – η ΝΔ έχει υποστεί πραγματική καθίζηση στα ποσοστά της, μετά την πληρωμή των πετσοκομμένων συντάξεων, με τους πολίτες να βρίσκονται σε κατάσταση απόγνωσης. Είναι ρητή η εντολή του Μαξίμου να μη γίνεται η παραμικρή αναφορά στην Χρυσή Αυγή, λες και έτσι ο κόσμος θα γυρίσει στις αγκάλες αυτών που πρόδωσαν τη χώρα και καταδυνάστευσαν τον λαό. Και μετά ξύπνησε ο Σαμαράς…

Το μόνο βίντεο που προβλήθηκε στα κανάλια ήταν αυτό του ΑΝΤ1 (Ενός λεπτού) την Κυριακή το μεσημέρι και στο βραδινό δελτίο ειδήσεων κι αυτό… κόπηκε!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1J9Lut8hMUE]

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφ. Μεσογείων 131, όπως νομίμως εκπροσωπείται

ΚΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σύμφωνα με την αναμφισβήτητη ως το περιεχόμενό της Συνταγματική διάταξη του άρθρου 15 παρ. 2 «Η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον έλεγχο του Κράτους. …Ο άμεσος έλεγχος του Κράτους …έχει ως σκοπό την αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων …» Συνακόλουθα, μεταξύ των αρμοδιοτήτων του ΕΣΡ, όπως έχουν  εξειδικευτεί με τον εκτελεστικό του Συντάγματος Νόμο 3151/2002 και τον Ν. 2863/2000 και συγκεκριμένα στο άρθρο 4 αυτού, προβλέπεται ότι «… παρ. γ) Το ΕΣΡ διασφαλίζει την πολιτική …πολυμέρεια και πολυφωνία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ε) επιβάλλει τις διοικητικές κυρώσεις και μέτρα που προβλέπονται… ,  παρ. 2) …μπορεί να απευθύνει σε κάθε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα και αρχή , αυτεπαγγέλτως ή σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις οδηγίες, συστάσεις…σχετικά με την εφαρμογή των διατάξεων των οικείων νόμων …».

Είναι προφανές από το ανωτέρω κανονιστικό πλαίσιο, το οποίο μάλιστα είναι αυξημένης περιωπής αφού η κείμενη νομοθεσία υπάγεται ευθέως σε συνταγματική διάταξη, ότι το ΕΣΡ οφείλει όχι μόνο να διασφαλίζει την αντικειμενική μετάδοση της είδησης από όλα τα ΜΜΕ (πόσο μάλλον από τα δημόσια) , αλλά και να επιβάλει την νομιμότητα, όταν αυτή καταφανώς πλήττεται από κελεύσματα που υπακούν σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Παρά το γεγονός ότι η συγκέντρωση και πορεία που διοργάνωσε ο Λ.Σ. – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το Σάββατο 2/1/2013 προς τιμήν των πεσόντων  ηρώων Αξιωματικών στα Ίμια ήταν κάτι περισσότερο από μεγαλειώδης, όπως αντικειμενικά έχει καταγραφεί από πλήθος βίντεο, εικόνων και ξένων μέσων ενημέρωσης που παρευρέθηκαν σε αυτήν, αριθμώντας δεκάδες χιλιάδες συμμετεχόντων, τα Ελληνικά ΜΜΕ όχι μόνο δεν την προέβαλαν δημοσιογραφικά, αλλά και την αγνόησαν επιδεικτικά, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά τον τρόπο που διεξάγεται και στην ενημέρωση, το πολιτικό παιχνίδι.  Η ΕΡΤ μάλιστα, που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να τηρεί τουλάχιστον τα προσχήματα, παρότι ήταν το μοναδικό δίκτυο που αναφέρθηκε στο γεγονός , για προφανείς λόγους μικροπολιτικής σκοπιμότητας, υποβάθμισε σε σημείο αυτοεξευτελισμού το μέγεθος και τον παλμό της, αναφέροντας προκλητικά ότι οι συμμετέχοντες σε αυτήν δεν ήταν πάνω από 2000 (!) , ισχυρισμός που αποδεικνύεται γελοίος και  μόνο εάν κάποιος παρακολουθήσει αποσπασματικά οποιοδήποτε βίντεο από τα πολλά που ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Προκειμένου να αποδειχθεί περίτρανα ότι η στόχευση των ΜΜΕ- και κατ’ επέκταση του ΕΣΡ που ελέγχει την εφαρμογή των κείμενων διατάξεων- είναι αποκλειστικά το πολιτικό κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και κανένας άλλος σχηματισμός (ακόμα και μικρότερης κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης), αξίζει να αναφέρουμε την μεταχείριση που έχουν λάβει στο πρόσφατο παρελθόν πολιτικοί σχηματισμοί που κινούντο σε εκλογικά ποσοστά κάτω του 4,5% , όπως προκύπτει από την υποχρεωτικά συντασσόμενη άπαξ του έτους «Αναφορά Πολιτικής Πολυφωνίας» από το ίδιο το Συμβούλιό σας. Χαρακτηριστικά διαβάζουμε εκεί, σε σχέση με το έτος 2011 (σελ. 54 επ.) στην παράγραφο που αφορά τους πολιτικούς αρχηγούς, ότι  η παρουσίαση των πολιτικών αρχηγών κατά τα έτη 2009- 2011 στις πολιτικές ειδήσεις ανά κανάλι , μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και κόμματα – σφραγίδες που ελάχιστα τιμήθηκαν από την ψήφο των πολιτών – κυμαίνεται σε όλα τα δίκτυα σε αξιοσημείωτα επίπεδα, εντελώς αναντίστοιχα του ποσοστού που είχαν λάβει και της διείσδυσής τους στην Ελληνική κοινωνία, σε σχέση με αυτά του κόμματός μας. Ας σημειωθεί ότι τους τελευταίους μήνες η κρατική τηλεόραση έδωσε μόνο μία (1) φορά βήμα στον Εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής για λίγα λεπτά σε πρωινή της εκπομπή. Αμέσως μετά εξεδόθη ανακοίνωση από το κόμμα ΔΗΜ.ΑΡ,  το οποίο επετέθη με απαράδεκτο τρόπο στους συντελεστές της εκπομπής και την διοίκηση της ΕΡΤ. Αποτέλεσμα αυτής της απαράδεκτης πολιτικής παρέμβασης να μη ξανακληθεί εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής σε καμία τηλεοπτική εκπομπή, όχι μόνο της ΕΡΤ, αλλά και όλων των ιδιωτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας.

Επειδή εναπόκειται στην απόλυτη δικαιοδοσία σας ο έλεγχος και η επιβολή κυρώσεων στα ανωτέρω δίκτυα (δημόσια και ιδιωτικά) για την αντικειμενική πληροφόρηση και την μετάδοση της είδησης χωρίς κομματικές παρωπίδες και άνωθεν παρεμβάσεις όπως αυτές στις οποίες επί χρόνια έχει συνηθίσει το πολιτικό κατεστημένο της μεταπολίτευσης.
Επειδή οι αποφάσεις του ΕΣΡ δεν είναι θέσφατα, αλλά ελέγχονται και αυτές από την Ελληνική Δικαιοσύνη, όπως και τα μέλη της, που ναι μεν απολαμβάνουν προσωπική ανεξαρτησία αλλά δεν βρίσκονται σε καμία περίπτωση υπεράνω των νόμων.
Επειδή διαμαρτυρόμαστε έντονα για την αήθη αντιμετώπισή μας από τα ΜΜΕ που ελέγχετε κατά τρόπο στρεβλό, απαξιωτικό σε αντίθεση με την υποχρέωση για αντικειμενική και ισότιμη ποσοστιαία προβολή.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

Να προβείτε άμεσα σε όλες τις δέουσες ενέργειες (ελεγκτικές, κυρωτικές, αποκαταστατικές) τις οποίες καλώς γνωρίζετε προκειμένου να άρετε τις συνέπειες από την προκλητικά απαξιωτική μεταχείριση του κόμματός μας, σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας

ΠΗΓΗ

 

Comments Off on Απόλυτη συνωμοσία σιωπής από τα ΜΜΕ της διαφθοράς: Εξώδικο στο Ε.Σ.Ρ. από την Χρυσή Αυγή – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.