Νότης Σφακιανάκης: “Η Χρυσή Αυγή μέσα στη Βουλή είναι φόβητρο γι’ αυτούς που δρούσαν ανεξέλεγκτα”

notis-001__article

Μία ενδιαφέρουσα και αμφιλεγόμενη συνέντευξη παραχώρησε ο καταξιωμένος τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης στην ιστοσελίδα gazzeta.gr. Αναφέρεται σε πολλά ζητήματα και πρόσωπα, μεταξύ των οποίων η Χρυσή Αυγή, το επεισόδιο του Ηλία Κασιδιάρη στον ΑΝΤ1, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, οι πολιτικοί, η Πατρίδα και ο φυλετισμός. Παραθέτουμε κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα αποσπάσματα:

“Παπανδρέου, Μητσοτάκης ή Παπαδόπουλος;…”: Παπαδόπουλος ο δικτάτωρ; 100% Παπαδόπουλος! Οι άλλοι ήταν εγκληματίες. Αυτός ήταν φιλόπατρις. Αν έκανε κάποια λάθη δεν τα έκανε επίτηδες. Οι άλλοι δύο ήταν εγκληματίες συνειδητά. Εβραϊκής καταγωγής, να το τονίσουμε αυτό. Και οι δύο. Ο Παπαδόπουλος, ενώ θα μπορούσε να ζητήσει αναψηλάφηση της δίκης, έμεινε μέσα και πέθανε στη φυλακή. Αυτό συνεπάγεται ανδρεία. Γενναιότητα. Αν μη τι άλλο ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ανδρειωμένος θα πρέπει να του το χρεώσουμε, και εμείς επειδή είμαστε λίγοι και μικροί δεν έχουμε την δύναμη να αναγνωρίσουμε την μεγαλοσύνη του.

Κατακάθια και τύραννοι οι Βενιζέλος, Σαμαράς. Το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να είναι εξαφανισμένο πολλά χρόνια πριν. Φέρανε την μέγιστη καταστροφή και είναι ακόμα στα πράγματα και βγαίνουν και μιλάνε, έχουνε θράσος.

Βρισκόμαστε στο ΣΟΚ και ΔΕΟΣ. Κάθε πρωί ξυπνάς και βλέπεις ειδήσεις και σου ρίχνουν το ένα χαστούκι μετά το άλλο. Πάρε να χεις. Αμα σε χαστουκίζουν από το πρωί κάθε μέρα αρχίζεις και ζαλίζεσαι. Απόλυτα κατευθυνόμενες οι ειδήσεις. Βλέπω ειδήσεις για να δω πόσο σιχαμένοι είναι αρκετοί άνθρωποι τελικά.

Τι θα πει ρατσιστής στα ελληνικά; Φυλετιστής. Ναι. Δεν υπάρχουν φυλές; Σαφώς και υπάρχουν. Το παιδάκι μου δεν θέλω να είναι ημίλευκο. Είναι κακό αυτό;

notis-_002

Την λατρεύω την πατρίδα μου, ίσως περισσότερο και από την οικογένειά μου και πάρτο όπως θέλεις. Είναι το σπίτι μου, το αίμα μου, η σάρκα μου, η γλώσσα μου, η ψυχή μου, η σκέψη μου, η ζωή μου. Αγαπημένο μου τραγούδι είναι το “Πατρίδα μου” φυσικά

 

Με την Κύπρο έχω ένα δεσμό αγάπης, διότι είναι πατρίδα μου. Μέσα στο χάρτη αυτόν που βλέπουμε η Κύπρος είναι κομμάτι της πατρίδας μου, δεν είναι ξένο κράτος. Όμως, αυτοί που κυβερνούν και όλοι όσοι κυβέρνησαν στο παρελθόν πλην του Τάσου Παπαδόπουλου άφησαν τα περιθώρια να είναι ξένο κράτος η Κύπρος.

 

Εγώ υποστηρίζω το δίκαιο από όπου κι αν προέρχεται. Η Χρυσή Αυγή μέσα στη Βουλή είναι το φόβητρο κάποιων ανθρώπων οι οποίοι πατροπαράδοτα δρούσαν ανεξέλεγκτα, φασιστικά.

 

Ο Κασιδιάρης που τον άκουσα στην Βουλή ήταν κατά πολύ καλύτερος, απόλυτος σε αυτά που έλεγε, χωρίς περικοκλάδες, χωρίς να πηγαίνει λάου λάου, γύρω γύρω για να αρέσω, τα είπε τα πράγματα ακριβώς όπως είναι. Κατηγορώντας. Λέει αυτό το πράγμα έτσι ακριβώς όπως έχει γίνει. Λέει την αλήθεια.

 

Η Λιάνα κάποιες φορές υπερβαίνει τα όρια και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί να βρεθείς απέναντι σε κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι δεν μασούν. Δηλαδή χέστηκε και για την ιστορία σου και για τις απόψεις σου και σηκώνει το χέρι και σου δίνει δύο σφαλιάρες.Εσύ Λιάνα, δεν μπορείς να κάνεις τον λαχαναγορίτη και μόλις τρως τη σφαλιάρα να λες είμαι γυναίκα γιατί με βαράς…

 

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

 

Comments Off on Νότης Σφακιανάκης: “Η Χρυσή Αυγή μέσα στη Βουλή είναι φόβητρο γι’ αυτούς που δρούσαν ανεξέλεγκτα”

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.