Πανικόβλητοι οι Γερμανοί για την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην Ομογένεια- Προκλητικό άρθρο του Spiegel

elliniki_simaia-x.a.__article

Ακόμα ένα ρεσιτάλ λασπολογίας και μυθευμάτων από το όργανο χειραγώγησης των μαζών, το ανθελληνικό Der SpiegelΤο “αντικειμενικό” γερμανικό περιοδικό πανικόβλητο από  την ραγδαία αύξηση της επιρροής της Χρυσής Αυγής στην Γερμανία, αλλά και όπου υπάρχει Ελληνισμός της διασποράς έγραψε πως το Κίνημα έχει στενές επαφές με τους Βαυαρούς νεοναζί, προχωρώντας ταυτόχρονα στην ίδρυση του δικού της «πυρήνα» στη Νυρεμβέργη. Μάλιστα το γερμανικό περιοδικό ανακάλυψε πως η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε πρόσφατα και συνέδριο (!) στην πόλη αυτή της νότιας Γερμανίας.

Την ίδια στιγμή το Der Spiegel “αποκάλυψε” πως οι Έλληνες της Γερμανίας οργανώνονται, προκειμένου να αποκρούσουν τις προσπάθειες των νεοναζί να προωθήσουν «τη βία, τις φυλετικές διακρίσεις και τον κοινωνικό κανιβαλισμό». Μάλιστα, όπως λένε υπάρχει ανησυχία στη βαυαρική αστυνομία, η οποία έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επαφές των Βαυαρών νεοναζί με ακροδεξιούς εξτρεμιστές από την Ελλάδα.

Τέλος, εκπρόσωπος του βαυαρικού παραρτήματος του Ομοσπονδιακού Γραφείου για την Προστασία του Συντάγματος, μιλώντας στη διαδικτυακή έκδοση του Spiegel, υπογράμμισε ότι «η Χρυσή Αυγή έχει ένα διεθνές δίκτυο επαφών και έχει επαφές και με Βαυαρούς νεοναζί. Αυτές οι επαφές ενθαρρύνονται με αμοιβαίες επισκέψεις σε Ελλάδα και Γερμανία και με συναντήσεις σε διάφορες εκδηλώσεις ακροδεξιών οργανώσεων στην Ευρώπη».

Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η Χρυσή Αυγή ουδεμία σχέση έχει με ξένες πολιτικές οργανώσεις ή κόμματα. Το γερμανικό Spiegel πανικοβλήθηκε λόγω της ραγδαίας αύξησης της επιρροής της Χρυσής Αυγής στην Γερμανία, αλλά και όπου υπάρχει Ελληνισμός της διασποράς. Πυρήνες της Χρυσής Αυγής οργανώνονται σε κάθε γωνιά της γης, όχι μόνο στην Γερμανία, αλλά όπου υπάρχει Ομογένεια (Αμερική, Καναδάς, Αυστραλία). 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HDiU42FNNLY]

ΠΗΓΗ

Comments Off on Πανικόβλητοι οι Γερμανοί για την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην Ομογένεια- Προκλητικό άρθρο του Spiegel

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.