ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

syriza247

Κάλεσμα σε συγκέντρωση υπέρ των λαθρομεταναστών, υπέρ του ελεύθερου παρεμπορίου τους και για την (πολυπόθητη από πολλούς, αλλά αδύνατη ως φαίνεται…) ανάσχεση της Χρυσής Αυγής, απηύθυνε η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ (στην πραγματικότητα, Επιτροπή υπέρ των δικαιωμάτων τρομοκρατών, πάσης φύσεως αναρχοκομμουνιστών και εγκληματιών λαθρομεταναστών), με αφορμή τον θάνατο που βρήκε λαθρομετανάστης που έκανε παρεμπόριο στο Θησείο το προηγούμενο Σάββατο, όταν καταδιώχθηκε από δημοτικούς αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει από τις γραμμές του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου. Ιδού τα αίσχη τους:

«Ασυδοσία του πλούτου, ποινικοποίηση της φτώχειας, ανηλεές κυνηγητό εναντίον εργαζομένων και φτωχών – ακόμα και μέχρι θανάτου. Αυτός ο εν εξελίξει εκφασισμός, άλλοτε με προμετωπίδα την «πάταξη του παραεμπορίου», άλλοτε με σημαία τη «μηδενική ανοχή στη λαθρομετανάστευση», κοστίζει πλέον ανθρώπινες ζωές.

Λίγες μόλις μέρες μετά τη δολοφονία από ακροδεξιούς του 27χρονου εργάτη Σαχτζάτ Λουκμάν, ένας ακόμα μετανάστης, ο μικροπωλητής Μπαμπακάρ Ντιάε, χάνει τη ζωή του έπειτα από καταδίωξη δημοτικών αστυνομικών στον σταθμό του Ηλεκτρικού στο Θησείο.

Η Επιτροπή Δικαιωμάτων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Comments Off on ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.