ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ

images (7)Αναφανδόν υπέρ των ληστοτρομοκρατών της Κοζάνης (και όχι μόνον…), δεν τάχθηκαν μόνο οι ελληνόφωνες εκδοχές της αριστεράς και της… προόδου (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ και λοιπές τρομολαγνικές δυνάμεις), αλλά και γνωστά διεθνή όργανα των παγκόσμιων εξουσιαστών.

Έτσι, με μια «άκρως επιθετική ανακοίνωση» (ο χαρακτηρισμός δόθηκε από γνωστό καθεστωτικό μέσο), η Διεθνής Αμνηστία απαιτεί από τις ελληνικές (κατοχικές) «αρχές», «να κάνουν πλήρεις και αμερόληπτες έρευνες σχετικά με τις καταγγελίες των τεσσάρων συλληφθέντων για τη ληστεία στην Κοζάνη, ότι χτυπήθηκαν από αστυνομικούς». Ο δε αναπληρωτής διευθυντής για την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία Προγράμματος της Διεθνούς Αμνηστίας, Marek Marczyński, δήλωσε τα εξής: «Οι ελληνικές αρχές πρέπει να διερευνήσουν τις καταγγελίες για βασανιστήρια και αν παραποιήθηκαν οι φωτογραφίες αφαιρώντας τα σημάδια τραυματισμού. Είμαστε έντονα ανήσυχοι για τις επαναλαμβανόμενες καταγγελίες για βασανιστήρια και κακομεταχείριση από την ελληνική αστυνομία. Οι ελληνικές αρχές δεν μπορούν απλά Photoshop προβλήματά τους μακριά. Αυτή η κουλτούρα της ατιμωρησίας πρέπει να σταματήσει. Θα πρέπει να υπάρχει μια αποτελεσματική, πλήρης και αμερόληπτη έρευνα σχετικά με τους ισχυρισμούς για βασανιστήρια της αστυνομίας. Με τέτοια έρευνα θα εντοπιστούν οι υπεύθυνοι και θα πρέπει αμέσως να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».

Επίσης, το NBC, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα «ενημέρωσης» (παραμόρφωσης της αλήθειας και χειραγώγησης της κοινής γνώμης) της Αμερικής, δημοσιεύει τις φωτογραφίες των «κοινωνικών αγωνιστών» – ληστοτρομοκρατών Ρωμανού (Νάσιουτζικ) και Μπουρζούκου και κατηγορεί την Ελλάδα ότι παραβιάζει τα… δικαιώματα των κόκκινων τρομοκρατών αλλά και –ευκαιρίας δοθείσης- των λαθρομεταναστών: «Έλληνας εισαγγελέας διέταξε έρευνα την περασμένη Δευτέρα για να διαπιστωθεί αν οι τέσσερις κατηγορούμενοι για ληστεία σε τράπεζα ξυλοκοπήθηκαν ενώ ήταν υπό κράτηση. Η αστυνομία έδωσε αλλοιωμένες φωτογραφίες των κατηγορουμένων στη δημοσιότητα ώστε τα τραύματα να φαίνονται λιγότερο σοβαρά. Οργανώσεις για την υπεράσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων κατηγορούν την ελληνική αστυνομία για άθλιες συνθήκες κράτησης τόσο των μεταναστών όσο και των κρατουμένων. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης απεικονίζουν αρχικά φωτογραφίες τεσσάρων ανδρών ηλικίας 20-25 ετών οι οποίοι είναι με μελανιές και μώλωπες. Στη συνέχεια η αστυνομία δημοσιεύει φωτογραφίες των ίδιων ατόμων όπου οι μελανιές έχουν εξαφανιστεί και οι φωτογραφίες έχουν αλλοιωθεί». Πως εξηγείται η υποστήριξη των οργάνων των παγκόσμιων εξουσιαστών προς τους κόκκινους ληστοτρομοκράτες; Προφανώς, είναι αυτό που λέμε «δικά τους παιδιά»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κείμενο υπέγραψαν οι αναρχοαριστεροί τρομοκράτες καλώντας τους “συντρόφους” να πάρουν τα όπλα…

ΠΗΓΗ

Comments Off on ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ

Filed under ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.