Το παραδέχτηκε και η Public Issue: Η Χρυσή Αυγή πάει τρένο!

eikona

Όσο και να προσπαθούν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων να αποκρύψουν την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και την εδραίωσή της ως τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφια ποσοστά, δεν το καταφέρνουν.! Όλες οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων μηνών ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ συνηγορούν στο αδιαμφισβήτητο και πασιφανές γεγονός στην Ελληνική κοινωνία πως οι Έλληνες Εθνικιστές κερδίζουν συνεχώς έδαφος και ολοένα την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας. Ο λόγος είναι απλός: Λέμε την αλήθεια και συνεχίζουμε απροσκύνητοι τον Αγώνα μας για την Πατρίδα και τις Ιδέες μας.

Η Public Issue που πριν τις τελευταίες εκλογές μας έδινε 4,5%, στην δημοσκόπηση που παρουσίασε πριν λίγο ο ΣΚΑΪ στο κεντρικό του Δελτίο έδωσε στην Χρυσή Αυγή 11,5%. Αν κάνουμε και την αναγωγή λαμβάνοντας υπόψη και την αποχή – λευκό – άκυρο στο 22%, τότε φτάνουμε στο 14,7%. Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου τα κόμματα έλαβαν:

ΣΥΡΙΖΑ 29
ΝΔ 28,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 11,5%
ΑΝΕΛ 8%
ΠΑΣΟΚ 7%
ΔΗΜΑΡ 6%
ΚΚΕ 5,5%

public-epirroi

Αξίζει να σημειωθεί πως η αύξηση της εκλογικής επιρροής της Χρυσής Αυγής είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλο κόμμα, ενώ η δυναμική του Κινήματος αυξήθηκε κατά 4 μονάδες. Τέλος, η δημοτικότητα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου  -ακόμα και στην εχθρική Public Issue- παρουσιάζει άνοδο κατά δύο μονάδες.

dimotikotita

Από εκεί και πέρα, μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας… Με λίγα λόγια, το εθνικιστικό ποτάμι που θα ξεβρωμίσει την χώρα για τα καλά δεν γυρίζει πια με ΤΙΠΟΤΑ πίσω. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

ΠΗΓΗ

 

 

Comments Off on Το παραδέχτηκε και η Public Issue: Η Χρυσή Αυγή πάει τρένο!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.