Αμόκ κατά Αμβροσίου και Χρυσής Αυγής – Ανακάλυψαν επιστολή μετά από 8 μήνες!

amvrosios__article

Η τσαπατσουλιά, η προχειρότητα, η άγνοια, η αντιεπαγγελματικότητα, ο ερασιτεχνισμός, η εμπάθεια και το κόμπλεξ των αργυρώνητων ΜΜΕ κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και των ιεραρχών που τολμούν να έχουν διαφορετική άποψη από αυτούς δεν έχει όριο!

Προχωρώντας σήμερα σε ένα ρεσιτάλ παραπλάνησης και δημιουργίας εντυπώσεων το σύνολο του“έγκριτου” ηλεκτρονικού Τύπου αναδημοσίευσε ως πρόσφατη την επιστολή του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, την οποία ο Αμβρόσιος είχε δημοσίευσει πριν 8 μήνες! Ψάχνοντας απεγνωσμένα να βρουν κάτι να πουν εναντίον της Χρυσής Αυγής, οι δημοσιογραφίσκοι αναπαράγουν όποια είδηση βρουν μπροστά τους, οποιοδήποτε ψέμα, κουτσομπολιό ή ψίθυρο, έχοντας έτσι την ψευδαίσθηση πως μπορούν να ανατρέψουν την παγιωμένη εικόνα του Ελληνικού Λαού ή να ανακόψουν την ραγδαία άνοδο του Κινήματος στην ελληνική κοινωνία. Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι τα… μεγάλα κεφάλια της ενημέρωσης νομίζουν πως αναπαράγοντας την επιστολή του Αμβρόσιου που λέει αλήθειες θα δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις για τον ίδιο, αλλά και την Χρυσή Αυγή.

Για του λόγου το αληθές αναδημοσιεύουμε την εν λόγω επιστολή: Κεραυνοί του Αμβρόσιου Καλαβρύτων κατά της ψευτοδημοκρατίας

Ο απροσκύνητος Μητροπολίτης κατήγγειλε τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από το Προεδρικό Μέγαρο και τον κομπλεξισμό του Μίμη Ανδρουλάκη.

Ο ρόλος της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας είναι Εθνικός και πράττει προς την σωστή κατεύθυνση, όταν δεν ασπάζεται πολιτικές θέσεις. Ο λαός, ο κλήρος και οι Ιεράρχες του όμως έχουν θέση μες στην Ελληνική κοινωνία και οφείλουν να έχουν άποψη για όσα συμβαίνουν γύρω μας. Πρωτοστάτης σε αυτόν τον Εθνικό αγώνα ήταν ο Μακαριστός Χριστόδουλος, η φωνή του οποίου σήμερα μας λείπει. Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας Αμβρόσιος πήρε πρόσφατα θέση για τις πολιτικές εξελίξεις στον τόπο μας με επιστολή που τιτλοφορείται: “Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ; ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ!” Παραθέτουμε απόσπασμα της εν λόγω επιστολής: “…Οργή μας προκάλεσε η στάση του Βουλευτή κ. Μίμη Ανδρουλάκη, ο οποίος σήμερα, 17 Μαΐου 2012, αρνήθηκε να λάβει  μέρος στην ορκωμοσία της Βουλής, επειδή στην Αίθουσα του Κοινοβουλίου παρίσταντο οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Όπως επίσης μεγάλη θλίψη μας γέμισε η παράλειψη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια νά συμπεριλάβει στη Σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών τον εκπρόσωπό της κ. Νίκο Μιχαλολιάκο.
Ωσαύτως πολλή αγανάκτηση μας προκάλεσε η στάση των ΜΜΕ, άνάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται και το Κανάλι της Κρατικής -και όχι της Δημόσιας, όπως συνηθίζουν να την ονομάζουν, ναρκισσευόμενοι, οι δημοσιογράφοι της πρωϊνής ζώνης της ΝΕΤ- τα οποία κατά την προεκλογική περίοδο επιμελώς αγνόησαν το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά, όλως παραδόξως, μετά τίς εκλογές δεν έπαυσαν να προβάλλουν πάλιν καί πολλάκις στη διάρκεια της ημέρας και με υπερβάλλοντα ζήλο, το ατυχές εκείνο περιστατικό του «εγέρθητι», ασφαλώς για να τους εκθέσουν! Έτσι μεταξύ τών άλλων καταπατήθησαν και τα ανθρώπινα δικαιώματα μιάς μερίδος Ελλήνων Πολιτών.

Τέλος, αυτή καθ’ εαυτήν η άρνηση των εκπροσώπων των επτά Κομμάτων στο να κληθή και ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στη Σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μαρτυρεί έλλειμμα Δημοκρατίας. Ποτέ δεν περιμέναμε μια τέτοια στάση ιδιαίτερα από τούς κ.κ. Σαμαράν καί Βενιζέλον, τούς εκπροσώπους της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ αντιστοίχως, οι οποίοι οφείλουν να έχουν περίσσευμα καί όχι έλλειμμα Δημοκρατίας στην ψυχή τους! … Δεν δύναμαι να κατανοήσω πως και γιατί οι ιδέες της Χρυσής Αυγής είναι ανατρεπτικές και γιατί δεν είναι το ίδιο ανατρεπτικές ή επικίνδυνες και οι ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ; Ποιοί άραγε κυριολεκτικά έκαψαν την Αθήνα στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος; Δεν ήσαν τα ανατρεπτικά στοιχεία, που εντάσσονται στις γραμμές των κομμάτων της αριστεράς; Οι οπαδοί της καποτε ονομάζονταν “αναρχοκομμουνιστές”. Σήμερα άλλαξαν όνομα, όχι όμως και ιδέες! Εκεί, στήν οδό Σταδίου, στο Κατάστημα της Marfin, κάηκε και η δική μας, η Αγγελική από το Αίγιο, έγγυος εξ μηνών! 

Γιατί άραγε είναι επικίνδυνοι οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής καί δεν είναι εξ ίσου επικίνδυνη και η κα Ρεπούση με τις ανατρεπτικές ιδέες και διδαχές της;  Ήταν πράγματι αποτέλεσμα “συνωστισμού” η πάλαι ποτέ καταστροφή της Σμύρνης, όπως διδάσκει η κα Ρεπούση; Στην αληθινή Δημοκρατία όλοι -ανεξαιρέτως όλοι- χωράνε! Και οι κόκκινοι και οι πράσινοι καί οι γαλάζιοι, καθώς επίσης και οι κατακόκκινοι καί οι καταπράσινοι καί οι καταγάλανοι! Όταν ο Ελληνικός Λαός εκλέγει, ασκεί το δημοκρατικό του δικαίωμα. Εκλέγει και επιλέγει τα πρόσωπα που επιθυμεί! “Σταυρώνει” ή “μαυρίζει”, επιδοκιμάζει ή αποδοκιμάζει  όποιους επιθυμεί”, ανεβάζει ή κατεβάζει Κυβερνήσεις και, τέλος, ψηφίζει Κόμματα, υπό τόν όρον ότι αυτά διαθέτουν το τεκμήριο της νομιμότητος! Το δικαίωμα μιάς επιλεκτικής Δημοκρατίας ουδείς το διαθέτει! Συνεπώς ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ούτε οι Πολιτικοί Αρχηγοί, ούτε τα ΜΜΕ, ούτε τα επί μέρους πρόσωπα, όπως ο κ. Μίμης Ανδρουλάκης, έχουν δικαίωμα να εφαρμόζουν μια επιλεκτική Δημοκρατία!

Όλα αυτά τα φαινόμενα καταδεικνύουν, ότι στη Χώρα μας, όπου κάποτε γεννήθηκε Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αυτό το μεγάλο δώρο της κοινωνικής ζωής, δηλ. η γνήσια Δημοκρατία σήμερα στη Ελλάδα μας  είναι άρρωστη, παραμορφωμένη από στρεβλώσεις! Πως να δικαιολογήσεις  π.χ. την κυρία Παπαρήγα, που απαγορεύει στο ΣΔΟΕ να πραγματοποιήσει οικονομικό έλεγχο στο ΚΚΕ καί στο Μέγαρο του Λαού, εκεί στον Περισσό...”

πηγή

Comments Off on Αμόκ κατά Αμβροσίου και Χρυσής Αυγής – Ανακάλυψαν επιστολή μετά από 8 μήνες!

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.