“Ρατσιστικό” το google λέει συνάδελφος του Παπανδρέου στο Χάρβαρντ

gap_teacher_harvard_uni_how_to_default_a_country_1__article

Τελικώς υπάρχει άλλο ένα κοινό σημείο μεταξύ του αντιρατσισμού και του κομμουνισμού, είτε αυτός είναι αριστερίστικος, είτε σταλινικός. Αμφότεροι αποτελούν πνευματική ψώρα και οδηγούν τον άνθρωπο σε αυτογελοιοποίηση και κλοουνοποίηση. Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με άλλα λόγια η νέα «επιστημονική έρευνα» από τη συνάδελφο του Τζόρτζ Παπανδρέου και του Papademos στο Χάρβαρντ, προφέσορ Σουίνι, η οποία διαπίστωστε ότι η μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου “Google” είναι «ρατσιστική».

Η δικαιολογία για αυτό το τραγελαφικό συμπέρασμα, είναι ότι τα ονόματα που αντιστοιχούν κυρίως σε μαύρους, βγάζαν κατά 25% παραπάνω αποτελέσματα που είχαν σχέση με συλλήψεις και εγκληματικότητα. Φυσικά, η κ. Σουίνι έχει σαφείς λόγους για να αναμοχλεύει τέτοιες ανοησίες, αφού η ίδια είναι μαύρη στο χρώμα και στην συνείδηση.

Η μηχανή αναζήτησης “Google” στηρίζει τον τρόπο λειτουργίας της στις ήδη υπάρχουσες δημοσιεύσεις, την δημοφιλία τους, τις αναδημοσιεύσεις τους και η αναζήτηση αυτή γίνεται από ένα πρόγραμμα και όχι από έναν άνθρωπο. Συνεπώς η κ. Σουίνι κατηγορεί για «ρατσισμό» μία μηχανή! Και όχι μόνο αυτό, αλλά κατηγορεί μία μηχανή που είναι προγραμματισμένη ώστε να λειτουργεί αντιρατσιστικά, με βάση παρόμοιες γελοίες έρευνες που είχαν γίνει στο παρελθόν.

Η κ. Σουίνι αντί να ασχολείται με τέτοιου είδους ανοησίες θα έπρεπε να ασχοληθεί με το γιατί οι μαύροι στην Αμερική εγκληματούν κατά πολύ περισσότερο από τους αντίστοιχους λευκούς, ώστε η μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο να τους συνδέει μοιραία με εγκληματικές πράξεις και συλλήψεις. Εμείς δεν θα κάνουμε καν νύξη στο γιατί συμβαίνει αυτό, παρά μόνο θα παρακινήσουμε την συνάδελφο του Τζωρτζ να κινήσει έρευνα προς αυτή την κατεύθυνση. Στοιχεία που μπορούν να την βοηθήσουν υπάρχουν και στην Ελλάδα όπου η συντριπτική πλειοψηφία των φυλακισμένων για ειδεχθή εγκλήματα να είναι λαθρομετανάστες. 

πηγή

Comments Off on “Ρατσιστικό” το google λέει συνάδελφος του Παπανδρέου στο Χάρβαρντ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.