ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο JEFFREY ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟ

gap

Μπορεί ο εθνικός ολετήρας και… πρωτομάστορας της δυστυχίας μας Jeffry να βρίσκεται μονίμως στην αλλοδαπή (στην πραγματική πατρίδα του, την Αμέρικα, επί το ακριβέστερον), διδάσκοντας συνταγές καταστροφών και συμφορών στον «αφρό» του διεθνούς κατεστημένου που σπουδάζει στα ξακουστά πανεπιστήμια των ΗΠΑ, αλλά αυτό δε σημαίνει επ’ ουδενί ότι ξέχασε τη χώρα που διέλυσε. «Μάστορας» γαρ στις νέες τεχνολογίες, πληροφορείται αμέσως τα πάντα από τον μαγικό κόσμο του Ίντερνετ. Μόλις, λοιπόν, πληροφορήθηκε την απόφαση του Σ.τ.Ε. για την αντισυνταγματικότητα του διαβόητου νόμου Ραγκούση (πιο γνωστού ως «λαθρονόμου»…), που έγινε επί πρωθυπουργίας του, εξέδωσε αμέσως ανακοίνωση με την οποία υπερασπίζεται το… τιτάνιο έργο του (για την πολτοποίηση του ελληνισμού στο χυλό της παγκοσμιοποίησης):

«Ο νόμος 3838, περί απόδοσης ιθαγένειας, έκανε πράξη μία σαφή προεκλογική μας δέσμευση και αποτέλεσε θεμελιώδη προοδευτική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, παρά την λυσσαλέα αντίδραση των δυνάμεων της οπισθοδρόμησης. Σύμφωνα με τα δεδομένα αυτού του θεσμικού πλαισίου, ετέθησαν κανόνες δικαίου σε ένα αδιαφανές σύστημα, που χαρακτηριζόταν από πελατειακές αντιλήψεις και συμπεριφορές και καθιστούσε προϊόν εμπορίου την Ελληνική ιθαγένεια. Το ΣΤΕ, όπως κατέληξε στο περιεχόμενο της απόφασής του, δεν ακυρώνει τα δομικά στοιχεία του νόμου, με βάση τα οποία, μεταξύ άλλων, προστατεύονται και ενισχύονται θεμελιώδη δικαιώματα χιλιάδων παιδιών νομίμων μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα ή φοιτούν στα σχολεία μας, τα διδάσκουν οι δάσκαλοί μας, παίζουν στις αυλές των σχολείων μας όπως όλα τα παιδιά.

Η ουσία είναι, ότι η απόφαση για το αν θα πάμε μπροστά ή πίσω στο κρίσιμο αυτό θέμα είναι έτσι κι αλλιώς βαθύτατα πολιτική. Είναι απόφαση της κυβέρνησης.

Αυτή οφείλει -και μπορεί- να μην επιτρέψει κανένα πισωγύρισμα και να διασφαλίσει αυτήν την προοδευτική μεταρρύθμιση.

Μεταρρύθμιση που διαμόρφωσε καθεστώς διαφάνειας, ευνομίας και σεβασμού των ανθρωπίνων και δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Μεταρρύθμιση με ανθρώπινο πρόσωπο για εκείνους που αγαπούν την Ελλάδα, θέλουν να γίνουν Έλληνες και δικαιούνται να ελπίζουν ότι το όνειρό τους αυτό θα γίνει πραγματικότητα…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Comments Off on ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο JEFFREY ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.