Δυναμική παρέμβαση των Εθνικιστών Δικηγόρων Θεσσαλονίκης

web_banner_png__article

Δριμύ κατηγορώ σε Μπουτάρη – Στις 15 Φεβρουαρίου η 1η Οργανωτική Συνδιάσκεψη του Συνδέσμου

Ο βίος και η πολιτεία του  Δημάρχου Θεσσαλονίκης, του ανεκδιήγητου Μπουτάρη, είναι εν πολλοίς γνωστά σε όλους. Είναι ο άνθρωπος που απαγόρευσε στους ποντιακούς συλλόγους να τιμήσουν την Μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων, αλλά από την άλλη παρέδωσε την Θεσσαλονίκη στο gay parade. Είναι ο άνθρωπος που ήθελε να επιβάλλει ζώνες πορνό στην δημοτική τηλεόραση, ο άνθρωπος που ήθελε να δώσει το όνομα του σφαγέα των Ελλήνων, του Κεμάλ Ατατούρκ, σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και η Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων που έχει στις 15 Φεβρουαρίου την Οργανωτική Συνδιάσκεψη του Συνδέσμου, ούτε ξεχνούν, ούτε συγχωρούν, ούτε επιτρέπουν σε κανέναν να προσβάλλει με τέτοιο βάναυσο τρόπο τον Ελληνισμό και την Εθνική Μνήμη.

Ο ανιστόρητος και τουρκολάγνος δήμαρχος Θεσσαλονίκης  Μπουτάρης, με επανειλημμένες πανάθλιες δηλώσεις, περί κατάληψης και όχι απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τον Ελληνικό Στρατό, περί οδού Κεμάλ Ατατούρκ, περί των παρελάσεων κλπ, προκάλεσε επανειλημμένα το Εθνικό φρόνημα σε μία τόσο ευαίσθητη και τόσο ταλαιπωρημένη πόλη όπως η Θεσσαλονίκη μας, που με θυσίες χιλιάδων Ελλήνων, αξιωματικών, στρατιωτών και απλών πολιτών, που έδωσαν περήφανα το αίμα τους για την πατρίδα, (ακολουθώντας τα οράματα της φυλής τους, χωρίς φυσικά να απαιτήσουν ποτέ οποιοδήποτε αντάλλαγμα), απελευθερώθηκε μετά από πεντακόσια χρόνια τουρκικής δουλείας. Φυσικά αυτός ο δήμαρχος ποτέ δεν τιμωρήθηκε για τις απαράδεκτες δηλώσεις του, ποτέ δεν κλήθηκε από κανέναν εισαγγελέα να δώσει εξηγήσεις (π.χ. για το αδίκημα περιυβρίσεως μνήμης νεκρού), πλην όμως κάποια στιγμή θα λογοδοτήσει τόσο ενώπιον του λαού της Θεσσαλονίκης, όσο και ενώπιον της Δικαιοσύνης κατόπιν δικών μας νομίμων ενεργειών οι οποίες ήδη έχουν λάβει χώρα.

1h_synd_b

 

ΠΗΓΗ

Comments Off on Δυναμική παρέμβαση των Εθνικιστών Δικηγόρων Θεσσαλονίκης

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.