ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ: Σαμαράς και Καρατζαφέρης έτοιμοι για την κωλοτούμπα του αιώνα

sam-kara__article

Μνημονιακοί, αντιμνημονιακοί, κουμπάροι, πρώην και νυν όλοι μαζί στο μαντρί για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής

 

Άλλος για την βάρκα μας… Συνηθισμένοι στις πολιτικές κυβιστήσεις οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες ετοιμάζονται για την πολιτική κωλοτούμπα του αιώνα. Όπως διαβάζουμε στο parapolitika.gr ο… λαοπρόβλητος πρόεδρος Γεώργιος Καρατζαφέρης που δεν βρήκε την ψήφο στις τελευταίες εκλογές παρά το σπρώξιμο από το σύνολο των ΜΜΕ ετοιμάζεται για μια ακόμη από τις αναρίθμητες κωλοτούμπες του.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BNDJi3geR7g]

Το πολιτικό πτώμα του ΛΑΟΣ με τα αποκαΐδια του ετοιμάζεται να επιστρέψει στην μαμά Νέα Δημοκρατία, δημιουργώντας έτσι μια δεξιά… πανστρατιά. Φήμες λένε πως η επιστροφή θα είναι αλά Antony Samaras, όπως είχε γίνει η συμφωνία με τον “κουρασμένο της Ραφήνας” . Όπερ μεθερμηνεύομενον και μαζί και χώρια! Έλα Γιώργο να σε βάλουμε στο ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές, να ψαρώσουν τα τελευταία γίδια και τράβα στας Ευρώπας -που έχεις και την προϋπηρεσία – να ΄χουμε και το κεφάλι μας ήσυχο από τις κοτσάνες σου.Κουμπάρος ποιος άλλος; Ο Δημήτρης Λ. Αβραμόπουλος, ο οποίος είχε παίξει κάποτε κι αυτός για λίγο τον ρόλο του απολωλότος προβάτου (βλέπε ΚΕΠ). Η Νέα δημοκρατία εξάλλου έχει κι αυτή μεγάλη παράδοση στις κωλοτούμπες, από αντιμνημονιακή επέβαλλε το μνημόνιο 2 και 3 για να αναρριχηθεί στην εξουσία, ενώ και ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς είναι κλασικό δείγμα πολιτικού βράχου, αγέρωχου και σταθερού στις πολιτικές απόψεις!

samaras-polan

Τι κι αν έχουν ανταλλάξει άπειρες κατηγορίες και χαρακτηρισμούς; Ο φόβος της Χρυσής Αυγής ενώνει και από την στιγμή που στο μπλοκ Σαμαρά βλέπουν πως ούτε η “ακροδεξιά” ρητορεία τους κάθεται, καθώς ο αφυπνισμένος ελληνικός λαός δεν ξαναμαντρώνεται, σκέφτονται να παίξουν και το τελευταίο τους (καμένο) χαρτί. Καλά θα κάνουν στην Συγγρού να μαζέψουν ό,τι μπορούν, από Κουβέλη μέχρι Καμμένο κι από Λοβέρδο μέχρι Καρατζαφέρη, αποδεικνύοντας έτσι πως είναι ένα συνονθύλευμα πολιτικάντηδων δίχως Ιδεολογία με μοναδικό σκοπό την διατήρηση στην εξουσία.

???????

Ό,τι κι αν κάνουν όμως, θα βρίσκουν μπροστά τους την Χρυσή Αυγή συμπαγής, δυνατή και όπως πάντα αποφασισμένη να συνεχίσει απροσκύνητη τον Αγώνα για να ξεβρωμίσει την Πατρίδα μας!

ΠΗΓΗ

Comments Off on ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ: Σαμαράς και Καρατζαφέρης έτοιμοι για την κωλοτούμπα του αιώνα

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.