”Ο ”Φόβος Σαμαρά” για ομαδική μετακίνηση Αποστράτων προς την Χρυσή Αυγή

megaromajimou_syntonistiko_samaras_lektika_slΤην ομαδική μετακίνηση των Αποστράτων Αξιωματικών προς την Χρυσή Αυγή από την παραδοσιακή Ν.Δ φοβάται ο Πρωθυπουργός που υποδέχεται ο ίδιος τους προέδρους των τριών θεσμικών Ενώσεων των Αποστράτων !
Βράζουν από οργή οι Απόστρατοι ενώ οι συνεχιζόμενες, στοχευμένες αλλά και φωτογραφικές διατάξειςπου σκοπό είχαν να χτυπήσουν τους Αξιωματικούς από τι προηγούμενες Κυβερνήσεις …(Νόμος 4020) προκάλεσαν την οργή όλων των Αποστράτων !

Τώρα η υπόθεση μετά τις διπλές μειώσεις στις συντάξεις μόνο για Αποστράτους Αξιωματικούς των Ε.Δ και των Σ.Α κοντεύει να γίνει τσουνάμι , με άγνωστες συνέπειες για το κόμμα που οι παλαιότεροι τουλάχιστον απόστρατοι ήταν κοντά την Ν.Δ.

apostratoi_tromaktikes_perikopes_lektika_slΑν και οι συμπαθούντες του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν και λίγοι αφού το κόμμα άλωσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τις κομματικοποίησε ,αν εξαιρέσουμε μερικά κομματόσκυλα και αρκετούς Αποστράτους που επανήλθαν στην ενεργό Υπηρεσία ….(286 άσχετοι γηραλέοι )επανέφερε το δίδυμο Βενιζέλου Μπεγλίτη οι οποίοι μετά την στοχοποίησή τους από την Κυβέρνηση Παπανδρέου πνέουν και αυτοί τα μένεα εναντίον του Πασόκ !

Το πρόβλημα του Σαμαρά εντοπίζεται στους νέους Αξιωματικούς κάτω των 55 που έχουν υποστεί τα μύρια και έχουν γίνει από τους πιο ισχυρούς υποστηρικτές στο κόμμα της Χρυσής Αυγής !

Εϊναι ως επί το πλείστον μορφωμένοι με ειδικές γνώσεις στις πληροφορίες ,πιλότοι ,χειριστές ελικοπτέρων ,καταδρομείς και ειδικοί Αξιωματικοί άριστοι γνώστες του διαδικτύου ,παίζουν στα δάκτυλα την επικοινωνία και ξέρουν να γράφουν άριστες αναλύσεις και φοβερά άρθρα !

ellasΑν σε αυτούς προστεθούν και οι σκληροπυρηνικοί της Αστυνομίας που βλέπουν την απαξίωση τους ,αν και στην Ν.Δ έχουν τρεις πρώην αξιωματικούς και συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ, βουλευτές της Ν.Δ …Το μόνο που βλέπουν ότι δεν πρόκειται τους δώσουν αυτά που τους είχε υποσχεθεί ο Σαμαράς προεκλογικά …Αλλά ούτε οι συνδικαλιστές βουλευτές της ΕΛ.ΑΣ είναι διατεθειμένοι να ρίξουν πυρά στην Κυβέρνηση (εκτός από κρότου και λάμψης και αυτές μόνο για τα κανάλια… φώτο) το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό για τους δημοσκόπους της Συγρού και μόνο τρόμο προκαλούν !

Η Ομαδική μετακίνηση πάνω από 150.000 χιλ ανθρώπων και πάνω από 500.000 χιλ με τις οικογένειες τους ,που με το φόβο μιας αριστεράς κυβέρνησης ψήφιζαν παραδοσιακά (δεξιά) και η τακτική μετακίνηση τους θα δώσει στον Μιχαλοκιάκο να βγάλει στο κουρμπέτι στελέχη πρώτης γραμμής με άμεσο διπλασιασμό των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στις Περιφερειακές και δημοτικές εκλογές !

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα δει την επόμενη δευτέρα 11 τους μηνός, τους προέδρους των τριών θεσμικών ενώσεων αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων. Η συνάντηση θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου….και είναι η πρωτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο!

πηγή

Comments Off on ”Ο ”Φόβος Σαμαρά” για ομαδική μετακίνηση Αποστράτων προς την Χρυσή Αυγή

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.