Το μέλλον γνέφει στη Χρυσή Αυγή. Δημοτικές Εκλογές. Το επόμενο, μεγάλο στοίχημα, που καλείται να κερδίσει.

αρχείο λήψης (6)

Δήμοι. Το βασικό κύτταρο του πολιτειακού και διοικητικού μοντέλου.Από τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσής Αυγής: Για μια αδιαμεσολάβητη σχέση Δήμου και Κεντρικής Διοίκησης.

 

Η καταγραφή των δυνάμεών της σε δημοτικό επίπεδο, είναι η επόμενη μεγάλη πρόκληση, την οποία καλείται να αντιμετωπίσει με επιτυχία, 

–    για να εκλέξει δυναμικούς εθνικιστικούς συνδυασμούς σε όλους τους δήμους και τις περιφέρειες,  
–    για να αποκτήσει το δικαίωμα της θεσμικής παρουσίας και παρέμβασης στα δημοτικά συμβούλια παντού,
–    για τον έλεγχο των δημοτικών οικονομικών πεπραγμένων σε χρονικό βάθος, 
–    για να αποκτήσει πρόσβαση στα Δημοτολόγια, όπου υποβάλλονται και περνούν από επεξεργασία όλες οι αιτήσεις «ελληνοποίησης», με στόχο τον αναδρομικό έλεγχο/ακύρωση σε χρονικό βάθος και το πάγωμα των εκκρεμών αιτήσεων «ιθαγενοποίησης» εποίκων
–    για να μπορέσει να ελέγξει τη σκοπιμότητα λειτουργίας… αλλά και τα κονδύλια που αφειδώς εισρέουν στα περίφημα «γραφεία εντάξεως μεταναστών στην Ελληνική κοινωνία», τα οποία φύτεψε στους δήμους η διακυβέρνηση Παπανδρέου, και όπου Έλληνες δημοτικοί υπάλληλοι «περνούν σεμινάρια» πειθαναγκασμού, για να μαθαίνουν να εξυπηρετούν τους θρασείς εποίκους κατά προτεραιότητα έναντι των σιωπηλών και λοβοτομημένων Ελλήνων, 
–    για να ελέγξει σχέσεις και αναθέσεις έργων Δήμων σε κερδοσκοπικές ΜΚΟ «κολλητών»,
–    για να ελέγξει την παράνομη απασχόληση αλλοδαπών και να μπορέσει να επιβάλλει προσλήψεις άνεργων Ελλήνων στις τοπικές επιχειρήσεις (σε καλλικρατικό δήμο της Περιφέρειας Αττικής, θέλησαν πρόσφατα «προοδευτικοί» δημοτικοί σύμβουλοι, να πληροφορηθούν το ποσοστό αλλοδαπών που απασχολούνται στις τοπικές επιχειρήσεις. Η απάντηση ήταν «κατά 90% απασχολούν λαθρομετανάστες», γεγονός που προβλημάτισε ως και αυτούς, καθώς σχολίασαν «…είναι πάρα πολύ υψηλό ποσοστό…» (καλώς τους και ας άργησαν…)

Δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει εδώ το γεγονός ότι, οι δημοτικές εκλογές διέπονται από ένα κρίσιμο στοιχείο: 
Είναι διαποτισμένες από ΤΟΠΙΚΙΣΜΟ.
– Διότι, σε αυτές παρεισφρύει περισσότερο ο παράγων «συγγένεια» και «γνωριμία», με αποτέλεσμα να καταρτίζονται συχνά συνδυασμοί άχρωμοι και «γκρίζοι», για το «κοινό καλό, αφού όλοι μια γειτονιά είμαστε» και να προκύπτουν φαινομενικά «ενωτικά» αποτελέσματα, στα οποία, το πάνω χέρι έχει πάντα το ισχυρότερο στην περιοχή διαπλεκόμενο κόμμα,
– διότι, το κατάλοιπο του κοτζαμπασισμού δεν πετύχαμε να το εξαλείψουμε ακόμα,
– διότι, είθισται ή είθισται να λέγεται ή συμφέρει να λέγεται… ότι, οι κάτοικοι ενός χωριού, ενός οικισμού, μιας κωμόπολης, ή μιας πόλης της περιφέρειας, δεν ψηφίζουν στις δημοτικές με εθνικά και ιδεολογικά κριτήρια, αλλά περισσότερο με κριτήρια, όπως: «θα το ρίξω στον κουμπάρο μου, στον κουνιάδο μου, στη θεία μου, …» κ.ο.κ.

Το τελευταίο βέβαια που θα περίμεναν οι εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι και υποστηρικτές της από μια Χρυσή Αυγή, θα ήταν η συμμόρφωσή της προς κελεύσματα τοπικιστικών σειρήνων «κουμπαριάς», «συγγένειας» ή «φιλικής σχέσης» και το καπέλωμα των Χρυσαυγιτών δυναμικών τοπικών υποψηφίων σε ομπρέλα ευρύτερων συνδυασμών, σε κοινά –δήθεν- «ενωτικά» ψηφοδέλτια, ή η συμπόρευση με πορωμένους και μπουκωμένους συν-υποψήφιους από το «κόμμα των πολιτικών κομμάτων».

Όπου αυτό, αφορά κυρίως, στη βενιζελική ψοφοδεξιά και τα κατάλοιπά της, και τις πανταχού παρούσες τοπικές φυσιογνωμίες, που ψαρεύουν σε θολά νερά, και που πολύ ευχαρίστως θα εξέτρεπαν την δυναμική, εθνικιστική ψήφο προς χλιαρές θέσεις, με τη βασική ελπίδα και στόχο στη συνέχεια ναεξαφανίσουν από τα δημοτικά δρώμενα την εθνικιστική εκπροσώπηση και παρέμβαση, δίνοντας έτσι το πολυαναμενόμενο… σήμα στην τοπική, και στην ευρύτερη ελληνική κοινωνία, ότι «όλοι ίδιοι είναι», ότι η Χρυσή Αυγή «συμβιβάστηκε», ή ότι αποδέχθηκε τον πολιτικό συγχρωτισμό με διεφθαρμένους, παλαιοκομματικούς δημοτικούς υποψηφίους, τοπικούς κοτζαμπάσηδες και κλειδοκράτορες της περιοχής.

Θα ήταν ασφαλώς άτοπο για μια Χρυσή Αυγή, να δεχόταν να αυτό-ϋπονομευθεί, βαδίζοντας παρέα με πολιτικάντηδες πάνω στο διαβρωμένο, σαθρό τους έδαφος, να φαλκίδευε από την γραμμή της εκκίνησης τη δυναμική εθνικιστική δημοτική εκπροσώπηση, μπροστά στο δέλεαρ της συμμετοχής και της εκλογής ενός ή δύο Εθνικιστών το πολύ, σε κοινό ψηφοδέλτιο μαζί με δεκάδες άλλες τοπικές «προσωπικότητες», και δένοντας έτσι τα χέρια της, αρκούμενη μόνο στο ρόλο του θεσμικού μεν, παρατηρητή δε.

Η Χρυσή Αυγή επιβάλλεται να καταγραφεί παντού στην Ελλάδα ως αυτόνομη δημοτική παράταξη. 
Τίποτα λιγότερο από αυτό δεν περιμένει ο κόσμος, στις πόλεις, στις κωμοπόλεις και στα χωριά.

Αν, σήμερα, διεξαγόταν μια πανελλαδική έρευνα, σε κάθε Ελληνική οικογένεια θα καταγράφονταν τουλάχιστον τρεις, ή και τέσσερις συνειδητοί υποστηρικτές της (με απλή αναγωγή των αποτελεσμάτων των πρόσφατων εκλογών στον συνολικό Ελληνικό πληθυσμό αποδεικνύεται του λόγου το αληθές, ενώ οι δημοσκοπήσεις πλέον της δίνουν ανοιχτά διπλασιασμό του ποσοστού στο 15%). Ολόκληρες οικογένειες και το συγγενικό τους περιβάλλον επιλέγουν Χρυσή Αυγή. Η δυναμική και η αγωνιστικότητα υπέρ του Έλληνα που έχει αναπτύξει ο Λαϊκός Σύνδεσμος, καθώς και η περιρρέουσα πολιτική και κοινωνική συγκυρία, είναι συνθήκες εξαιρετικά ευνοϊκές για μια πάνδημη, αυτόνομη κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές, οψέποτε και αν αυτές γίνουν, με καθαρούς, εθνικιστικούς συνδυασμούς και τις πολιτικές του θέσεις.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο δε, θα «βγουν στο φως» και πάρα πολλές, ίσως όχι ανοιχτά ακόμα εκφρασθέντες συνοδοιπόροι της, από τις τοπικές κοινωνίες.

 
Στις πανελλαδικές δράσεις του Κινήματος, στις παρεμβάσεις του υπέρ του Ελληνισμού, η θερμή υποδοχή του κόσμου παντού, αποδεικνύει ότι οι Έλληνες το περιμένουν πως και πως, και θα επιβραβεύσουν τους χρυσαυγίτικους  συνδυασμούς, ενώ θα απογοητεύονταν από παράταιρους «γάμους».

Η εκλογική παρέμβασή της Χρυσής Αυγής στο Περιφερειακό και στο Δημοτικό Επίπεδο, στο «βασικό κύτταρο της πολιτικής κοινωνικής δομής, που είναι οι Δήμοι και οι οποίοι, όπως εύστοχα εντοπίζεται στις Πολιτικές Θέσεις του Κινήματος, «πρέπει να λειτουργούν αδιαμεσολάβητα προς την Κεντρική Διοίκηση)» θα είναι ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ και για τον Ελληνισμό και για την περαιτέρω πορεία της ίδιας.

POLITik_theseis_FRONT

(από τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ: Για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. «ΔΗΜΟΙ: Το βασικό κύτταρο του πολιτειακού και διοικητικού μοντέλου το οποίο πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή – σύμφωνα με το πατριωτικό κοινοτικό πνεύμα – είναι ο Δήμος, εντός του οποίου αναπτύσσεται η πολιτική, κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή του λαού. Συνεπώς προτείνει την εξάλειψη των ενδιάμεσων βαθμίδων και εξουσιών στην τωρινή διοικητική δομή, δηλαδή της περιφέρειας και του νομού, που παρεμβάλλουν τεράστιες γραφειοκρατικές δυσχέρειες στην ομαλή λειτουργία του διπόλου Κεντρικής Διοίκησης – Δήμου, επιβαρύνοντας και ταλανίζοντας τον πολίτη. Η Χρυσή Αυγή πιστεύει στην ανάγκη απόλυτης αποκέντρωσης των υπηρεσιών, λειτουργιών και λειτουργημάτων, ώστε κάθε Δήμος να καταστεί αυτοδύναμο πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό, πολιτιστικό και διοικητικό όργανο, δημιουργικός μύλος της λαϊκής κοινότητας

Τέλος, είναι αυτονόητο, ότι ουσιαστική προϋπόθεση για πετυχημένη συμμετοχή σε δημοτικές εκλογές, είναι ένα καλά επεξεργασμένο τοπικό πρόγραμμα θέσεων για τα βασικότερα προβλήματα κάθε δήμου, το οποίο θα πρέπει να αρχίσει να διαμορφώνεται ήδη, πάνω στο εξήςτετράπτυχο
–    προτεραιότητα και δουλειά στον Έλληνα, παντού, σε όλη την Ελλάδα
–    προστασία του φυσικού κάλλους κάθε περιοχής (η Ελλάδα ολόκληρη είναι ένα συνεχές τοπίο φυσικού κάλλους, φωτισμένο από το Θεό) με ότι αυτό συνεπάγεται (οικολογικές δράσεις, Πράσινη Πτέρυγα)
–    καταπολέμηση εγκληματικότητας (προστασία του Έλληνα πολίτη, της οικογένειας και της περιουσίας του, των υποδομών του κράτους που λεηλατούνται εκ των έσω από λαθρομετανάστες, ρομά και δοσίλογους ελληνόφωνους εργοδότες) – το σημείο αυτό έχει εξαιρετική βαρύτητα, ειδικά στην Περιφέρεια, με τα απομονωμένα σπίτια και την εγκατάλειψη των Ελλήνων στο έλεος των αλλοδαπών συμμοριών)
–    ειδικές θέσεις για την ανάσχεση της μνημονιακής επίθεσης, προσαρμοσμένες στις τοπικές συνθήκες (αν π.χ. σε κάποιο δήμο γίνονται ή έχουν προχωρήσει διαδικασίες εκχώρησης μέσω του «ταμείου αποκρατικοποιήσεων» σε τροϊκανούς γύπες της δημοτικής περιουσίαςή επιχείρησης κοινής ωφέλειας ή λιμανιού ή άλλης ζωτικής εγκατάστασης, σχέδιο και ετοιμότητα παρέμβασης για διακοπή των διαδικασιών ξεπουλήματος).

ΠΗΓΗ

 

Comments Off on Το μέλλον γνέφει στη Χρυσή Αυγή. Δημοτικές Εκλογές. Το επόμενο, μεγάλο στοίχημα, που καλείται να κερδίσει.

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.