Αστυνομικός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!

Aftoktonia3XL

Οικονομικοί, αλλά και οικογενειακοί λόγοι οδήγησαν έναν 34χρονο αστυνομικό να αποπειραθεί να θέσει τέλος στη ζωή του. Ο αστυνομικός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο «424» στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

 

Σύμφωνα με το salonicanews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε χθες, όταν τον τραυματισμένο άντρα εντόπισε ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για έναν από τους δύο αστυνομικούς φρουρούς, που έχει στη διάθεση του ο πρώην περιφερειάρχης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος χτες το πρωί συνομίλησε με συγγενικό του πρόσωπο αναφέροντας χαρακτηριστικά πως βιαζόταν, καθώς είχε ραντεβού με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Οταν, όμως, ο πρώην περιφερειάρχης έφτασε στο σπίτι του και του χτύπησε για να κατέβει δεν απάντησε κανείς.

 

Η ώρα περνούσε και οι συγγενείς του αστυνομικού όπως και ο πρώην περιφερειάρχης άρχισαν να ανησυχούν και έτσι αναγκάστηκαν να μπουν στο διαμέρισμα, όπου διέμενε για να δουν τι συνέβαινε. Ωστόσο, φτάνοντας στο δωμάτιο του αντίκρυσαν τον 34χρονο αιμόφυρτο.

 

πηγή Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

Comments Off on Αστυνομικός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!

Filed under ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ

Comments are closed.