Αποδοκίμασαν τον εκπρόσωπο του Αλέξανδρου Κοντού στη σύσκεψη για το ΙΚΑ Ξάνθης! (+VIDEO)

Την αποδοκιμασία των παρευρισκόμενων στη σύσκεψη που διοργανώθηκε για το μέλλον του ΙΚΑ Ξάνθης στο ΕΒΕ, μετά και την απόλυση 7 εργαζομένων, εισέπραξε ο εκπρόσωπος του βουλευτή Ξάνθης κ. Αλέξανδρου Κοντού, όταν ανέβηκε στο βήμα να μιλήσει.
Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν εντόνως τη δυσαρέσκεια τους τόσο απέναντι στο πρόσωπο του κ. Αλέξανδρου Κοντού όσο και για τους κυρίους Σαλτούρο και Ζεϊμπέκ, στους οποίους καταλόγισαν ευθύνες για την αποδυνάμωση του ΙΚΑ Ξάνθης ενώ παράλληλα σχολίασαν καυστικά το γεγονός πως και οι τρεις βουλευτές του Νομού επέλεξαν, ενδεχομένως από τον φόβο των αποδοκιμασιών, να απέχουν από τη σύσκεψη.
Μάλιστα, όταν εκπρόσωπος του  κ. Κοντού ανέβηκε στο βήμα να μιλήσει οι τόνοι ανέβηκαν με το ακροατήριο να αντιδρά, ενώ μερικοί εκ των παρευρισκόμενων εργαζόμενων άρχισαν να τους φωνάζουν. Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων Ξάνθης κ. Δημήτρης Γαλανόπουλος, ο οποίος επιτέθηκε τόσο στον κ. Κοντό όσο και στον κ. Σαλτούρο, λέγοντας πως «βουλευτές σαν τον κ. Κοντό και τον κ. Σαλτούρο θα έπρεπε να ντρέπονται και όχι να στέλνουν εκπροσώπους», θεωρώντας πως οι πολιτικές του Μνημονίου ευθύνονται για τη σημερινή εικόνα του ΙΚΑ Ξάνθης, αλλά και γενικότερα των υπηρεσιών της περιοχής.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8uJo6Ab7NQI]
[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HHwUeS15dm8]

Comments Off on Αποδοκίμασαν τον εκπρόσωπο του Αλέξανδρου Κοντού στη σύσκεψη για το ΙΚΑ Ξάνθης! (+VIDEO)

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.