“Τα παλτά της βουλής” – Ένταση στην ολομέλεια. Defencenet: Αποκλεισμός Λαϊκού Συνδέσμο

palta__article

Σήμερα στην ολομέλεια της βουλής συζητήθηκε σχέδιο νόμου για το ξεπούλημα των Ελληνικών βραχονησίδων από την μνημονιακή συγκυβέρνηση. Παρά τη μεγάλη σημασία του ζητήματος, δημιουργήθηκε μείζον θέμα όταν… ο πρόεδρος Νάκος (εκ της ΝΔ προερχόμενος) αποκάλεσε κάποια συριζαία “η κυρία με το παλτό”

. Αμέσως της δόθηκε ο λόγος για να απαντήσει επί προσωπικού, όπως προβλέπει ο κανονισμός της βουλής. Εν συνεχεία ανέβηκε στο βήμα ο βουλευτής της ΝΔ Γεωργιάδης (γνωστός λαγός του Σαμαρά για να προκαλεί την Χρυσή Αυγή) για να πει ότι… τα κανάλια καλούν την Χρυσή Αυγή σε εκπομπές, αλλά εμείς δεν πηγαίνουμε!

Αναφέρθηκε μάλιστα ονομαστικά στον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματός μας, ο οποίος και ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού. Ο βουλευτής της ΝΔ Νάκος που προέδρευε εκείνη την ώρα αρνήθηκε να εφαρμόσει τον κανονισμό. Το γεγονός αυτό, αλλά και κάποιες φωνές από τα έδρανα της ΝΔ προκάλεσαν την αντίδραση του βουλευτή μας Ηλία Κασιδιάρη, που απαίτησε να του δοθεί ο λόγος και απάντησε όπως έπρεπε στις φωνασκίες των νεοδημοκρατών. Τελικά πήραμε τον λόγο και απαντήσαμε και στον λαγό του Σαμαρά, αλλά και στον ίδιο τον Σαμαρά για το ξεπούλημα των Ελληνικών βραχονησίδων.

Πηγή

Ο Α. Γεωργιάδης είπε στη Βουλή ότι οι αποκλεισμένοι από όλα τα ιδιωτικά κανάλια και πρακτικά και από την δημόσια τηλεόραση, βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου … κρύβονται και δεν θέλουν να βγουν στην τηλεόραση! Ουδέν ψευδέστερο, φυσικά, αφού είναι γνωστό ότι κανείς δεν τους καλεί στην τηλεόραση (όταν δεν πλαστογραφούν τις φωτό τους, τα κανάλια).

Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τον Η. Κασιδιάρη να διαμαρτύρεται έντονα προς τον βουλευτή της ΝΔ και τον πρόεδρο της Βουλής Α. Νάκο, ο οποίος φυσικά πήρε το μέρος του βουλευτή της ΝΔ. Μάλιστα ο Η. Κασιδιάρης υπερέβη και σε χαρακτηρισμούς τα ειωθότα της Βουλής χαρακτηρίζοντάς τον “τρελό” και “καραγκιόζη”.

“Να ξέρει ο κόσμος. Στην τηλεόραση σας προσκαλούν και δεν πηγαίνετε. Αφήστε λοιπόν τις καταγγελίες περί ΕΣΡ”. “Είσαι τρελός και καραγκιόζης” απάντησε ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον δικό του πηγαίο χαρακτηριστικό τρόπο.

Το εκπληκτικό είναι ότι αρνήθηκε να δώσει τον λόγο στον βουλευτή της ΧΑ ο προεδρεύων της συνεδρίασης Αθ. Νάκος λέγοντας του “Σιγά μην πάρεις το λόγο με αυτές τις εκφράσεις”.

Ακολούθησε καυγάς Νάκου-Κασιδιάρη, με τον πρόεδρο της Βουλής να επιμένει να αρνείται να του δώσει το λόγο. Ο κ. Κασιδιάρης συνέχισε να φωνάζει, λέγοντας ότι “Στην κυρία με το παλτό δώσατε τον λόγο… Ε, βέβαια αφού όλοι είστε παλτά“, εννοώντας ένα φραστικό ατόπημα του Α.Νάκου που είχε χαρακτηρίσει την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Bασιλική Κατριβάνου που εμφανίστηκε με … εκδρομική ενδυμασία στην αίθουσα ως … “Η κυρία με το παλτό”!

Μάλιστα ο Α. Νάκος έκανε και τον … νταή λέγοντας προς τον Η.Κασιδιάρη “Απειλές εκεί που ξέρετε, εδώ δεν περνάνε”! Και όλα αυτά γιατί ο εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου θέλησε να απαντήσει σε ένα καταφανές ψεύδος και να αναδείξει τον αποκλεισμό της του Συνδέσμου από τα κανάλια!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4ToHKRFkfes]

ΠΗΓΗ

Comments Off on “Τα παλτά της βουλής” – Ένταση στην ολομέλεια. Defencenet: Αποκλεισμός Λαϊκού Συνδέσμο

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.