ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ

kammenos

Για την Πράγα πετάει σήμερα ο… αριστεροδεξιοκεντρώος Πάνος Καμμένος, προκειμένου να παρευρεθεί σε διεθνές συνέδριο, με «περίεργο» θέμα, που θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο. Σας μεταφέρουμε τη σχετική είδηση:

 

Ο Π. Καμμένος σε συνέδριο για τη Μέση Ανατολή

 

«Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος πρόκειται να παραστεί σε διεθνές συνέδριο για την Ασφάλεια στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και ευρύτερης Μέσης Ανατολής που θα πραγματοποιηθεί στην Τσεχία στις 14-15 Φεβρουαρίου. Ο Πάνος Καμμένος, θα συμμετάσχει στην έναρξη του συνεδρίου έπειτα από σχετική πρόσκληση, ενώ θα παρευρεθούν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, στρατιωτικοί, διπλωμάτες και ακαδημαϊκοί από το σύνολο των χωρών της Μέσης Ανατολής, το Ισραήλ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι εργασίες του συνεδρίου αναμένεται να επικεντρωθούν σε ζητήματα όπως η κρίση στη Συρία, το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, η ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή, και οι προοπτικές για ενεργειακή συνεργασία στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο».

 

Το δουλειά έχει εκεί ο Π. Καμμένος; Είναι προφανές (κι αυτό προκύπτει απ’ τα συμφραζόμενα), πως πρόκειται για συνέδριο υπό την αιγίδα των αμερικανοσιωνιστών κι αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο για όσους γνωρίζουν τι παίζεται στο πολιτικό παρασκήνιο.

 

Σας θυμίζουμε τι έγραψε προ δύο μηνών το «Βήμα» σε αποκαλυπτικότατο άρθρο με τίτλο «Με ποιους συνομιλούν οι πρεσβείες στην Αθήνα», σχετικά με τις διεθνείς… επαφές του Π. Καμμένου:

 

«Στο ευρύτερο σύστημα της Δεξιάς οι πρεσβείες παρακολουθούν τις κινήσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Π. Καμμένου και των δύο υπαρχηγών του, των κκ. Χρ. Ζώη και Κ. Μαρκόπουλου. Ο κ. Καμμένος διατηρεί επαφές με ισραηλινούς κύκλους και συνομιλεί υπερατλαντικά…»

πηγή

 

 

 

Comments Off on ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.