Ταυτοποιήθηκε και ο “τοξοβόλος” Μιχαηλίδης με την ενέδρα στην Πεύκη – ΒΙΝΤΕΟ

parapolitika-1

Απόλυτη δικαίωση της Χρυσής Αυγής, η οποία από τον Μάιο του 2011 μιλά για απόπειρα δολοφονικής επίθεσης κατά του Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου

Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο από την Ελληνική Αστυνομία σε συνέχεια των ερευνών για από την εργαστηριακή εξέταση που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών σε δείγμα γενετικού υλικού (D.N.A.), από τους συλληφθέντες για συμμετοχή στη ληστεία, η οποία έλαβε χώρα την 1η Φεβρουαρίου 2013 στο Βελβεντό Κοζάνης, προέκυψαν τα εξής: Γενετικό υλικό του ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννηταυτίζεται με γενετικό υλικό που είχε ανιχνευτεί σε: πιστόλι, μάρκας GLOCK, που είχε κατασχεθεί από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, στην περιοχή της Πεύκης, στο σημείο που είχε λάβει χώρα συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και δύο ενόπλων, κατά τη διάρκεια επιχείρησης αστυνομικού ελέγχου, στις 18-05-2011 (σχετ. το από 19-05-2011 Δελτίο Τύπου Α.Ε.Α.).

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=im1W5OYdm4s]

Γενετικό υλικό του ΠΟΛΙΤΗ Δημητρίου ταυτίζεται με γενετικό υλικό που είχε ανιχνευτεί σε: καπέλο, το οποίο κατασχέθηκε ως πειστήριο σε κλεμμένο αυτοκίνητο, που είχαν χρησιμοποιήσει δράστες ένοπλης ληστείας, που έλαβε χώρα στις 28-11-2012 σε υποκατάστημα Τράπεζας στο Φιλώτα Φλώρινας.

Δικαιώνεται απόλυτα η Χρυσή Αυγή, η οποία έχει επισημάνει πως οι αναρχοαριστεροί τρομοκράτες είναι πασίγνωστοι στις Αρχές και πως ήταν αυτοί που είχαν στήσει την δολοφονική ενέδρα στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο.

Να σημειωθεί πως πριν λίγο το Mega στο μεσημεριανό Δελτίο ειδήσεων για το συμβάν της Πεύκης όπου ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό του “τοξοβόλου” Γιάννη Μιχαηλίδη έκανε λόγο για απόπειρα κλοπής για ένα μηχανάκι και όχι για την απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

ΠΗΓΗ

Comments Off on Ταυτοποιήθηκε και ο “τοξοβόλος” Μιχαηλίδης με την ενέδρα στην Πεύκη – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.