Πώς απαντά ένας Εθνικιστής μαθητής στους επαγγελματίες αντιφασίστες για την Χρυσή Αυγή στα σχολεία

sxoleio36__article

Μια οφειλόμενη απάντηση από έναν Έλληνα μαθητή της Γ΄ Λυκείου στην μαρξιστική προπαγάνδα των θολοκουλτουριάρηδων στα σχολεία:

“Ορμώμενος από προσφάτως αναρτηθέν σχόλιο στη σελίδα σας, σχετικά με επιστολή μαθήτριας-μέλους του ΣΥΡΙΖΑ, αναρτηθείσα στο left.gr, για την Χρυσή Αυγή στα σχολεία, αποφάσισα να συντάξω το παρόν κείμενο με στόχο να απαντήσω ευθέως στην ίδια και εμμέσως στους υπολοίπους… νεολέρους συντρόφους της. Ως μαθητής της Γ΄ Λυκείου, θεωρώ ότι είμαι ο πλέον αρμόδιος, από την άποψη πως μοιραζόμαστε την ίδια σχολική πραγματικότητα.

Ανησυχούν, λοιπόν, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για την άνοδο της Χρυσής Αυγής στα σχολεία, γεγονός βέβαια που οφείλεται στη γενικότερη άνοδο του εθνικισμού στην ελληνική κοινωνία. Στην επιστολή της εν λόγω μαθήτριας, οι εθνικιστές παρουσιάζονται ως πρώην τραμπούκοικαι νυν «οπαδοί» ενός φαινομένου που, όπως υποστηρίζουν έχει αλλάξει ριζικά τα σχολικά δεδομένα. Στο ίδιο μήκος κύματος, η τάξη μοιάζει περισσότερο με στρατόπεδο χωρισμένο σε «παρατάξεις». Απ’ τη μία η «εκλεπτυσμένη» σχολική ελίτ της αριστεράς και της… προόδου, κι απ’ την άλλη οι «αλήτες» και οι «μάγκες» που εν μία νυκτί έγιναν «φασίστες». Στο ενδιάμεσο βρίσκεται ο εκάστοτε διδάσκων…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Εθνικισμός.net

ΠΗΓΗ

Comments Off on Πώς απαντά ένας Εθνικιστής μαθητής στους επαγγελματίες αντιφασίστες για την Χρυσή Αυγή στα σχολεία

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.