Δελτίο τύπου για τη διανομή τροφίμων της 16ης Φεβρουαρίου

DSC01220Ανακοινώνουμε ότι σήμερα, 16 Φεβρουαρίου, αναρτήθηκε σε μεγάλο αριθμό τοπικών και μη ιστολογίων η είδηση πως η Χρυσή Αυγή μοίρασε τρόφιμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στα γραφεία της (οδός Καζαντζάκη 4). Η παραπάνω είδηση διαψεύδεται καθόσον διανομή τροφίμων έγινε μόνο στην Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, όπως άλλωστε γίνεται κάθε ημέρα Σάββατο. Την ως άνω εκδήλωση κάλυψε συνεργείο του ALPHA, διατηρούμε όμως την επιφύλαξη για το αν θα προβάλουν κάτι και με ποιο τρόπο.

DSC01215Η Χρυσή Αυγή διαθέτει αξιοπιστία που τουλάχιστον δεν αμφισβητείται από κανέναν και έχει αποδείξει ότι γνωρίζει απόλυτα τι κάνει και τι δεν κάνει. Επειδή μόνοι μας αναρτούμε φωτογραφίες από κάθε μας δράση σας παραθέτουμε κάποιες από τη σημερινή διανομή στην Νέα Μηχανιώνα σε αντίθεση με αυτή που ανέβηκε σε όλα τα ιστολόγια, που είναι από δράση εν μέσω καλοκαιριού και σαφώς όχι από τη Θεσσαλονίκη.DSC01219

Στην Νέα Μηχανιώνα διανεμήθηκαν είδη αλιείας σε πάνω από 200 άτομα, δράση η οποία ήδη συνεχίζεται για δεύτερο μήνα. Η υπόψη διανομή θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο στον ίδιο χώρο (Αγίου Νικολάου 37) και την ίδια ώρα (11:00).

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893

 

ΠΗΓΗ

Comments Off on Δελτίο τύπου για τη διανομή τροφίμων της 16ης Φεβρουαρίου

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.