Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρούσα στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

ked_thesniki

Με απόλυτη επιτυχία και με την προσέλευση δεκάδων δικηγόρων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της παράταξης η 1η Οργανωτική Συνδιάσκεψη και η επίσημη παρουσίαση της Συνδικαλιστικής Πτέρυγας της Χρυσής Αυγής στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης,  με την επωνυμία «ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ».

Κατά την εκδήλωση και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού αναλύθηκαν οι σκοποί και το πρόγραμμα της Κ.Ε.Δ. και ανακοινώθηκε η προσωρινή πενταμελής Διοικούσα Επιτροπή της παράταξης, η οποία αποτελείται από τους Δικηγόρους Θεσσαλονίκης Αθανάσιο Χατζηβασιλείου (Πρόεδρο) και Γιώργο Χασιώτη, Απόστολο Τζαρό, Παρασκευά Τσαβδαρίδη και Γιώργο Παλάζη (Μέλη).

ked1

Άπαντες έλαβαν τον λόγο και αφού αναφέρθηκαν στην γενικότερη πολιτική κατάσταση και στην παρουσία της Χρυσής Αυγής στην κοινωνία και στους χώρους εργασίας, επεσήμαναν ότι η ύπαρξη οργανωμένου Εθνικιστικού συνδικαλιστικού κινήματος είναι πλέον γεγονός στον Δ.Σ.Θ. Οι Εθνικιστές Δικηγόροι απέκτησαν πλέον την δική τους φωνή  και σύντομα, στις επερχόμενες εκλογές, πρόκειται να έχουν εκλεγμένους εκπροσώπους τους στο Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Εν συνεχεία ανακοινώθηκε η οργανωτική δομή της Κ.Ε.Δ. και η συγκρότηση Επιτροπών Εργασίας της παράταξης (Γραφείου Τύπου – Διαδικτύου, Δικηγορικών Θεμάτων – Δικαιοσύνης, Εθνικών Θεμάτων και Συνδρομής στο Κοινοβουλευτικό Έργο της Χρυσής Αυγής). Διευκρινίστηκε ότι στις ως άνω επιτροπές θα μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε συνάδελφος επιθυμεί να συνδράμει στις δραστηριότητες της Κ.Ε.Δ. και ότι για τον σκοπό αυτόν τα γραφεία της Κ.Ε.Δ. θα είναι ανοιχτά καθημερινά, όλες τις εργάσιμες ώρες.

ked2

Πλέον τούτων ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ., συνάδελφος και Συναγωνιστής Θανάσης Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε εκτενώς τόσο στην εν γένει κοινωνική προσφορά της Χρυσής Αυγής πανελληνίως αλλά και ειδικότερα στον Νομό της Θεσσαλονίκης, όσο και στην ανάγκη ανάπτυξης παρόμοιων με την Κ.Ε.Δ. συνδικαλιστικών κινήσεων και σε άλλους επιστημονικούς και επαγγελματικούς κλάδους.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμούς ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Τσακίρης και Νικόλαος Χρυσομάλλης, καθώς και εκπρόσωποι των υπό ίδρυση συνδικαλιστικών κινήσεων της Χρυσής Αυγής στους κλάδους των εκπαιδευτικών, των πολιτικών μηχανικών και των ιατρών.

Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των παριστάμενων δικηγόρων, πολλοί εκ των οποίων έσπευσαν να δηλώσουν ότι θα συμμετέχουν στις δραστηριότητες και στις αντίστοιχες επιτροπές της Κ.Ε.Δ.

Στη λήξη της εκδηλώσεως οι παρευρισκόμενοι έψαλλαν σε στάση προσοχής τον Εθνικό μας Ύμνο.

ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
http://kinisiethnikistondikigoron.blogspot.gr/
Θεσσαλονίκη, Δωδεκανήσου 7 ,6ος όροφος
e-mail: ked_xa@yahoo.gr  Τηλ.2310-557551
Κινητό:  6943591910, 6946035334

Υ.Γ. Τα περαστικά μας στους 35 κακομοίρηδες ”συντρόφους” που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να ματαιώσουν την προγραμματισμένη εκδήλωση των δικηγόρων της Χρυσής Αυγής

ΠΗΓΗ

Comments Off on Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρούσα στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.