“Οι ψευτο-ασφαλίτες της σύγχρονης ψεύδο-αριστεράς δεν νομιμοποιούνται να ελέγχουν τα φρονήματα κανενός…”

images (16)«Φτάνει πια η δημαγωγία και ο φασισμός των δήθεν αριστερών», αναφέρει σε δήλωσή του ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Ανδρέας Λοβέρδος απαντώντας στα σχόλια για τις δηλώσεις του σχετικά με την Χρυσή Αυγή, οι οποίες σχολιάστηκαν σήμερα ποικιλοτρόπως από μερίδα του Τύπου. Ο κ. Λοβέρδος στην σχετική τοποθέτησή του αναφέρει επίσης: «Αρκεί  η συνειδητή ή ασυνείδητη συνηγορία υπέρ του παραεμπορίου, της ανασφάλειας των πολιτών και των λαθρεμπόρων των φτωχών του τρίτου κόσμου. Πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων μόνο οι φασίστες ζητούσαν. Οι ψευτο-ασφαλίτες της σύγχρονης ψεύδο-αριστεράς δεν νομιμοποιούνται να ελέγχουν τα φρονήματα κανενός».

Επιπλέον αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο όμως δεν κατονομάζει αναρωτιέται: «Αλήθεια, που είναι οι τραμπούκοι -ακτιβιστές των δυόμιση ετών, επί των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου, που το έπαιζαν “αγανακτισμένος λαός”; Έχουν πια συμμαζέψει τη βία τους στην δήθεν προοπτική κάποιας εξουσίας;».
Τέλος στην ίδια δήλωση κάνει αναφορά στο προσωπικό του παρελθόν και στην αντιδικτατορική του δράση: «Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, μαθήματα δημοκρατίας δεν δέχομαι από κανέναν. Πέρασα τις εξετάσεις μου στην κατάληψη του Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη, στις 16-17 Νοεμβρίου του 1973».

1 Comment

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

One response to ““Οι ψευτο-ασφαλίτες της σύγχρονης ψεύδο-αριστεράς δεν νομιμοποιούνται να ελέγχουν τα φρονήματα κανενός…”