Γροθιά στο στομάχι της συνωμοσίας της σιωπής – Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Αθηνών

drasi-001__article

Moναδική σε παλμό και σε παρουσία μελών μας υπήρξε η ενημερωτική εξόρμηση της Τ.Ο. Αθηνών που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή με τη συμμετοχή πολυμελούς ομάδας του Μετώπου Νεολαίας και του νεοσύστατου πυρήνα Παγκρατίου. Με σημείο εκκίνησης τον προαύλιο χώρο του Αγίου Ιωάννη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, αφού διέσχισε όλους τους κεντρικούς δρόμους του Παγκρατίου – Φιλολάου, Πρ.Ηλία,Υμηττού -κατέληξε στην πλατεία Αγίου Νικολάου, μέσα στην άλλοτε “κόκκινη” Καισαριανή. Εκεί,σε πλήρη παράταξη και στάση προσοχής εψάλη ο Εθνικός ύμνος, καθώς και ο ύμνος της Χρυσής Αυγής.Η εθνικιστικη φάλαγγα συνέχισε με πορεία μέσω της λεωφόρου Β. Αλεξάνδρου, καταλήγοντας στο μετρό του Ευαγγελισμού.

???????????????????????????????

Εκατοντάδες συναγωνιστές και μέλη μας, με τις ομοιόμορφες ενδυμασίες τους, κρατώντας Ελληνικές και μελανέρυθρες σημαίες του κινήματος, αφύπνισαν κεντρικές γειτονιές που το πολιτικό κατεστημένο έχει καταδικάσει σε μια συνομωσία σιωπής και αφωνίας. Αλλοι συναγωνιστές και συναγωνίστριές μας την ίδια στιγμή μοίραζαν  έντυπο υλικό και εφημερίδες μας προκειμένου να πληροφορήσουν τους συμπολίτες μας για τη πλούσια και πολιτικά γόνιμη κομματική μας δραστηριότητα. Σχεδόν κοινό σε όλους χαρακτηριστικό ήταν πως τη πρώτη έκπληξη διαδεχόταν  ο ενθουσιασμός των κατοίκων, η επιδοκιμασία και το χειροκρότημα.

drasi-003

Η πολιτική δράση μας που έσπασε τη συνωμοσία της σιωπής και στις περιοχές Αγίου Ιωάννη, Γούβας, κέντρου Παγκρατίου, Καισαριανής και Ευαγγελισμού ολοκληρώθηκε, έχοντας τονώσει το ηθικό των καταπιεζόμενων συμπολιτών μας. Χρυσή Αυγή για τον λαό και την Πατρίδα!

drasi-004

drasi-005

 

ΠΗΓΗ

Comments Off on Γροθιά στο στομάχι της συνωμοσίας της σιωπής – Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Αθηνών

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.