Μια συγκέντρωση και ο πανικός ενός αμαρτωλού καθεστώτος – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

_normalk001

Ολόκληρη σχεδόν την εβδομάδα έβρεχε και το κρύο ήταν τσουχτερό, όμως το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου του έτους 2013, ημέρα της μεγάλης συγκεντρώσεως των Ελλήνων Εθνικιστών, ο καιρός ήταν διαφορετικός. Ο ουρανός ήταν καθαρός και όλα έδειχναν πως η συγκέντρωση αυτή θα είχε ιδιαίτερη επιτυχία. Από τις πέντε ακόμη η ώρα είχαν συγκεντρωθεί στον χώρο χιλιάδες άτομα. Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου του 2013 ήταν η ημέρα που έγινε η μεγαλύτερη εθνικιστική συγκέντρωση μετά την μεταπολίτευση του 1984 στην Ελλάδα! Μια ημέρα, που ελπίζουμε ότι θα ξεχαστεί έναν ακριβώς χρόνο μετά, το 2014, με μία ακόμη μεγαλύτερη συγκέντρωση!

«ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗ»

Η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους 3 γενναίους των Ιμίων δεν ήταν μία συγκέντρωση πολιτική, αλλά μία ορκωμοσία εθνική. Δεκάδες χιλιάδες ξεχωριστών ανδρών και γυναικών έδωσαν το αγωνιστικό τους παρόν. Κάποιοι μίλησαν για 50.000 και άλλοι για 30.000, πάντως το πλήθος ήταν πυκνό και ο πλέον πλατειά λεωφόρος του κέντρου των Αθηνών, η Βασιλίσσης Σοφίας, ήταν κατάμεστη από το ύψος του Βυζαντινού Μουσείου μέχρι σχεδόν την Ηρώδου Αττικού. Οι ομιλητές έδωσαν τον παλμό, το πλήθος με θέρμη ανταποκρίθηκε στο εθνικό προσκλητήριο και ύστερα ακολούθησε μία πορεία.

Την ίδια ώρα οι “αρμόδιοι” έδιναν μάχη για να μειώσουν (στα ΜΜΕ…) τον αριθμό των ατόμων που παρευρίσκοντο στην συγκέντρωση. Ξεκίνησαν από ένα φτωχό 15.000 και κάποιοι εντελώς γελοίοι μίλησαν για 3.000, ενώ δεν έλειψε και η δήλωση ενός πολιτικού, από τα ηγετικά στελέχη της Ν.Δ., ο οποίος την επόμενη ημέρα σε τηλεοπτική εκπομπή είπε ότι ήταν 300 άτομα! Ο ίδιος αυτός πολιτικός είχε κάνει την περίφημη δήλωση πριν από χρόνια “είμαστε όλοι καραγκιόζηδες”…

Η πορεία ήταν συγκλονιστική. Ξεκίνησε από το Μνημείο των Ηρώων και κατέληξε στα γραφεία μας στην οδό Μεσογείων. Μία πορεία γεμάτη πάθος με τις Γαλανόλευκες και τα εθνικιστικά λάβαρα να ανεμίζουν στον ελεύθερο για εκείνες τις λίγες ώρες αγέρα της Αθήνας. Μια πορεία που κράτησε σχεδόν δυο ώρες με απόλυτη πειθαρχία, χωρίς κανένα επεισόδιο. Συγκέντρωση αυτού του μεγέθους και με αυτά τα ποιοτικά στοιχεία είναι σίγουρο ότι κανένα κόμμα σήμερα δεν μπορεί να διοργανώσει. Αυτό και μόνο το γεγονός πάγωσε κυριολεκτικά αυτούς, οι οποίοι εξουσιάζουν την Πατρίδα μας. Για «επίδειξη δυνάμεως της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» έκαναν λόγο μάλιστα στα ιστολόγιά τους κάποιοι. Όχι, Δεν ήταν «επίδειξη», ήταν η δύναμη ενός ολόκληρου Έθνους, το οποίο έχει κουραστεί πλέον να ταπεινώνεται, να δοκιμάζεται, να εξαπατάται. Όσο για τα κανάλια και τις φυλλάδες, δεν περιμέναμε τίποτε άλλο από τον θλιβερό ρόλο, τον οποίο πάντοτε παίζουν, αναφερόμενοι («ενημερώνοντας»…) στις συγκεντρώσεις των Εθνικιστών. Ήταν όλοι τους εκεί. Αλλά στην πραγματικότητα με ελάχιστες εξαιρέσεις ολίγων δευτερολέπτων δεν έδειξαν τίποτε. Πρωταθλητής της παραπληροφόρησης ανεδείχθη η ΝΕΤ (“το τελευταίο σοβιέτ”), η οποία στο δελτίο ειδήσεων της επομένης ημέρας είπε ότι ήταν στην συγκέντρωση 2.000 άτομα…

Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ, ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΡ

Ήταν φυσικό μετά από την συγκέντρωση αυτή, η οποία απέδειξε ότι δεν πιάνει τόπο η ψευδολογία εναντίον μας των βαρόνων Μινχάουζεν των ΜΜΕ, να υπάρξει ένας ολόκληρος ποταμός λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Με αφορμή την συγκέντρωση και την παράνομη αποσιώπησή της, το Κίνημά μας απέστειλε εξώδικο προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) και ω του θαύματος λάβαμε απάντηση! Η οποία ήταν κυριολεκτικά για γέλια και γεμάτη χαλκευμένα στοιχεία! Σχετικά με την απόλυτη συνωμοσία σιωπής και τον αποκλεισμό μας, πληροφορηθήκαμε ότι σύμφωνα με το ΕΣΡ «ως προς τα ποσοστά χρονικής έκθεσης των κομμάτων στα δελτία ειδήσεων, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγράφει 3,5% στον ΑΝΤ1, 2,6% MEGA, 4,7% στην ΝΕΤ και 5,1% στο ΣΚΑΪ»!!!

Πραγματικά οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει από κάθε όριο λογικής. Στους 9 ολόκληρους μήνες, που είμαστε κόμμα κοινοβουλευτικό, είναι ζήτημα εάν έχει εμφανιστεί 3 έως 4 φορές εκπρόσωπός μας στα τηλεπαράθυρα της συμφοράς! Από που αντλούν λοιπόν αυτό το ποσοστό; Μα από τις… ύβρεις τις οποίες εκτοξεύουν εναντίον μας! Δηλαδή και μας υβρίζουν και μας συκοφαντούν και μας χρεώνουν αυτό ως ποσοστό εμφανίσεως στα δελτία ειδήσεων!!!

Έχουν ξεπεράσει τα ορφανά του Μαρξ που κατευθύνουν τα καταχρεωμένα κανάλια της διαπλοκής ακόμη και τον πατερούλη τους τον Στάλιν… Όμως, το θέμα έχει και συνέχεια. Διαβάζουμε παρακάτω από την έκθεση του ΕΣΡ: “Ως προς τον αριθμό εμφανίσεων στελεχών στις ενημερωτικές εκπομπές, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγράφει: 2,1% στον ΑΝΤ1, 0,7% στο MEGA και 3,4% στη ΝΕΤ. Εις ότι δε αφορά τον αριθμό εμφανίσεων στελεχών στο σύνολο των εκπομπών των τηλεοπτικών σταθμών, τα ποσοστά για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι 4,5% στον ΑΝΤ1, 2,3% στο MEGA και 3,2% στη ΝΕΤ”.

Που τα είδαν όλα αυτά; Φυσικά πουθενά. Ελάχιστες οι εμφανίσεις μας, αλλά φαίνεται πως σαν εμφανίσεις μας θεωρούν τις συκοφαντικές αναφορές σε εμάς με μονταρισμένα πολλές φορές αποσπάσματα από τηλεοπτικό υλικό, το οποίο συνοδεύεται από ψευδείς και υβριστικές αναφορές των παρόντων στα δελτία εκπροσώπων όλων των κομμάτων πλην… ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μήπως όμως είμαστε λάθος; Μήπως την ώρα που παρουσιάζονται όλες αυτές οι εκπομπές, ένα φάντασμα πλανάται στην οθόνη και είμαστε εμείς;

Για να τελειώνουμε με το θέμα. Δεν παραπονούμεθα. Το μαγαζί τους, το σάπιο και αμαρτωλό, προσπαθούν να σώσουν οι άνθρωποι και κάνουν ότι είναι δυνατόν. Δεν πιστέψαμε ποτέ ούτε στην ισονομία τους, ούτε στην ψευτοδημοκρατία τους για να μας προκαλούν έκπληξη όλα αυτά…

Πάντως είναι γεγονός ότι μετά την συγκέντρωση της 2ας Φεβρουαρίου 2013, είχαμε μία πλήρη επανάληψη όλου του ρεπερτορίου της λασπολογίας. Μάθαμε πάλι ότι είμαστε ναζιστές, αντίχριστοι, σατανιστές, παλιάνθρωποι, εγκληματίες, ότι δολοφονούμε καθημερινά κλπ., κλπ. Τι κρίμα όμως γι αυτούς, ο λαός δεν τους ακούει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχώς ανεβαίνει.

ΟΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΕΙ… ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ!

Την ίδια ώρα, που ο ποταμός της λάσπης ορμητικά ρέει από τους “ενημερωτές” κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τα ΜΜΕ προσπαθούν με κάθε τρόπο να φτιάξουν μία εντελώς φανταστική εικόνα για τον αγαπημένο τους ΣΥΡΙΖΑ. Παράδειγμα: Μία βουλευτής του Αλέξη αποκάλεσε τα Σκόπια… Μακεδονία και ένα στέλεχος του τα Ίμια… Καρντάκ(!) και είπε ότι οι Τούρκοι είχαν δίκιο. Μας λένε ότι τους… “αποκεφάλισαν”, ενώ στην πραγματικότητα ουδείς διεγράφη. Στο πλευρό των μαρξιστών και κάποιοι ιεράρχες, οι οποίοι βέβαια ουδεμία σχέση έχουν με τα «Ματωμένα Ράσα» του Ελληνισμού. Ο «έρωτας» του ΣΥΡΙΖΑ όμως για την θρησκεία φαίνεται πως δεν τους βγαίνει και για του λόγου το αληθές, το παρακάτω δημοσίευμα:

«ΚΟΥΡΑΚΗΣ – ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»: «…Πάγια θέση της Αριστεράς η αποκαθήλωση των θρησκευτικών συμβόλων από τους δημόσιους χώρους, κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία, ισότιμη διδασκαλία όλων των θρησκευτικών δογμάτων και αποκλεισμός κληρικών από την ορκωμοσία στη Βουλή ή άλλες εκδηλώσεις που συνδέονται με δημόσια αξιώματα…»

Μήπως ακούσατε κανένας από τους υμνητές του ΣΥΡΙΖΑ μητροπολίτες, οι οποίοι συμπτωματικά είναι και υβριστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να λέει λέξη; Φυσικά και όχι. Όλα αυτά συμβαίνουν στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, στο γραικυλιστάν του 2013, στο οποίο όμως μέσα από την καταχνιά, την ψευτιά και την σαπίλα υπάρχει πλέον και μία άλλη Ελλάδα!

Επιστροφή, λοιπόν, στο βράδυ της 2ας Φεβρουαρίου. Όταν το εθνικιστικό ποτάμι ξεχείλισε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Ήταν την στιγμή που η κορυφή της πορείας ευρισκόταν στο ξενοδοχείο Hilton και το τέλος της έφτανε στην Ρηγίλλης. Εκεί απέναντι ακριβώς από την κορυφή της πορείας είναι μία λευκή κολώνα για την οποία ο Κωστής Παλαμάς είχε γράψει τον στίχο:

 «Λευκή ας βαλθεί όπου έπεσες, Κολώνα / (Πώς έπεσες, γραφή να μη το λέη) / Λευκή με της Πατρίδας την εικόνα…»

Η Λευκή αυτή Κολώνα είναι το σημείο, όπου χύθηκε το Αίμα ενός μεγάλου Έλληνα, του Ίωνα Δραγούμη, που με λόγια από τα δικά του λόγια θα κλείσω το κείμενο αυτό:

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ: «Αν το κράτος στενοχωρεί το έθνος, πρέπει αναγκαστικά ή να αλλάξει μορφή ή να χαθεί. Το κράτος, που εμποδίζει το έθνος, είναι περιττό και βλαβερό.»… «Όταν το κράτος είναι αντεθνικό, τότε κάτω το κράτος, ζήτω το Έθνος»

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Comments Off on Μια συγκέντρωση και ο πανικός ενός αμαρτωλού καθεστώτος – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.