Ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε εισαγγελέα στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων

notia_proasteia-2__article

Σε μια ακόμα πρωτοφανή απόπειρα στοχοποίησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος προχώρησε σήμερα ο υπουργός Προ – πο, ο οποίος άγεται και φέρεται από τις συνιστώσες του Σύριζα. Εισαγγελέας βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων, ύστερα από ερώτηση του βουλευτή Επικρατείας του Σύριζα Δημήτρη Τσουκαλά, για τις κάμερες που υπάρχουν στα γραφεία. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα οι υπεύθυνοι της τοπικής και στελέχη της Νομικού Τμήματος της Χρυσής Αυγής. Ως γνωστόν τα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων είχαν δεχθεί τρομοκρατική επίθεση από τους… “γνωστούς – αγνώστους” στις 6 Οκτωβρίου 2012, όταν οι επιτιθέμενοι είχαν εξαντλήσει την επαναστατική τους ορμή σε τουαλέτες και καφετιέρες!

alimos-5

Την ανάληψη ευθύνης έλαβαν οι γνωστοί αναρχοαριστεροί παρακρατικοί κύκλοι, δίχως ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ! Έκτοτε τα γραφεία φυλάσσονται και ο χώρος παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα με 4 κάμερες. Οι δύο είναι στραμμένες στον εσωτερικό χώρο και οι άλλες δύο είναι στραμμένες στην είσοδο των γραφείων, ώστε να καταγράφονται οι εισερχόμενοι για λόγους ασφαλείας.Μάλιστα, υπάρχει αναρτημένη πινακίδα, η οποία γνωστοποιεί πως ο χώρος καταγράφεται από κλειστό κύκλωμα για λόγους ασφαλείας.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας εξέτασε το πρωί τον χώρο των γραφείων και προς τα πού είναι στραμμένες οι κάμερες και αποχώρησε μετά από λίγα λεπτά, καθώς δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό. Αρκέστηκε στο να προτρέψει τους υπευθύνους των γραφείων να γνωστοποιήσουν την ύπαρξη των καμερών στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Προκαλεί ερωτήματα η άμεση επέμβαση του κρατικού μηχανισμού για ένα ασήμαντο ζήτημα και ύστερα από μια προβοκατόρικη ερώτηση του βουλευτή του Σύριζα. Από την άλλη, ακόμα δεν έχει γίνει ΚΑΜΜΙΑ ενέργεια από τις αρμόδιες διωκτικές Αρχές για την επίθεση που δέχθηκαν τα εν λόγω γραφεία.

ΠΗΓΗ

Comments Off on Ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε εισαγγελέα στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.