Ενοχλήθηκαν οι Συριζαίοι από τα τουρκοσκουπίδια λόγω σκηνής βιασμού

fatima-gul

Δεν έχουν τον Θεό τους εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ… Αυτό το κομματικό πολύχρωμο ερίφιο (κοινώς, παρδαλό κατσίκι…) με τον πολυτασικό, πολυσυλλεκτικό και… πολυπροδοτικό περιεχόμενο, ενώ δεν μπορεί να συμφωνήσει ούτε με τις πιο στοιχειώδεις βάσεις λογικής, θέλει να έχει άποψη επί παντός επιστητού και να σχολιάζει και την πιο μικρή λεπτομέρεια, με βάση εννοείται την αρρωστημένη λογική του παρακμιακού του  κόσμου.

Πρόσφατα, λοιπόν, πληροφορηθήκαμε ότι το Τμήμα Πολιτικής Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ (Ναι, υπάρχει και τέτοιο τμήμα. Μην σας φαίνεται τίποτα παράξενο στον φαιδρό κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ.) με αίτηση του στο ΕΣΡ ζητάει την παρέμβαση του για μια (ακόμη) τουρκική τηλεοπτική σειρά που προβάλει το Mega, η οποία τιτλοφορείται “Φατμαγκιούλ” (ή κάπως έτσι…).Τι έγινε; Μήπως ξαφνικά, κάποιες εθνικές ευαισθησίες άγγιξαν, έστω και παροδικά, τις χορδές του ΣΥΡΙΖΑ; Όχι βέβαια. Κάτι τέτοιο αποτελεί ξεκάθαρα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Αυτό το οποίο ενόχλησε τα “σαΐνια” του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια σκηνή βιασμού. Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν τα εξής « Η βία κατά των γυναικών δεν μπορεί  παρά να είναι απολύτως καταδικάσιμη. Ο βιασμός είναι κακούργημα. Τα κρούσματα βίας κατά των γυναικών αυξάνονται, ειδικά σε εποχές κρίσης». Το ζητούμενο, δηλαδή, δεν είναι τα εισαγόμενα τηλεοπτικά σκουπίδια από την Τουρκία, αλλά κάποια συγκεκριμένη σκηνήΚατά τ’ άλλα, όντως τόσο η βία εναντίον των Γυναικών όσο -πολύ χειρότερα- ο βιασμός είναι κάτι παραπάνω από καταδικαστέα. Αποτελούν, και τα δύο, προσβολή στην Ανθρώπινη Ιδιότητα και στην έννοια του Πολιτισμού.

Πριν, όμως, απευθυνθούν στο ΕΣΡ καλό θα ήταν, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, να απευθυνθούν πρώτα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και ας την ρωτήσουν με πιο σκεπτικό ανέλαβε την υπεράσπιση ενός κατηγορούμενου για βιασμό. Ύστερα ας συνεχίσουν να ψεύδονται ασύστολα…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΠΗΓΗ

Comments Off on Ενοχλήθηκαν οι Συριζαίοι από τα τουρκοσκουπίδια λόγω σκηνής βιασμού

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.