Ομιλία της συναγωνίστριας και βουλευτή μας, Ελένης Ζαρούλια.

P1010353

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία της συναγωνίστριας και βουλευτή μας, Ελένης Ζαρούλια. Οι φίλοι και υποστηρικτές μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των γραφείων μας κάνοντας για ακόμη μια φορά αισθητή την παρουσία τους.

 

Την αρχή της εκδήλωσης έκανε ο υπεύθυνος της τοπικής Νίκαιας απευθύνοντας τους θερμούς του χαιρετισμούς στον κόσμο και λέγοντας λίγα λόγια για την συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια.
P1010373Στην συνέχεια, το λόγο πήρε η κεντρική ομιλήτρια η οποία αναφέρθηκε σε θέματα της επικαιρότητας που σχετίζονταν με το κίνημα μας. Πιο συγκεκριμένα, η συναγωνίστρια σχολίασε την επίσκεψη Ολάντ, την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του Πειραιά, το περιστατικό που διεξήχθη στην Τ.Ο Σαρωνικού αλλά και την σημαντικότητα της δράση της Τ.Ο Νίκαιας σε όλο τον αγώνα της Χρυσής Αυγής. Ο κόσμος έδειξε έμπρακτα την αγάπη του προς την συναγωνίστρια καθώς τα χειροκροτήματα κατά τη διάρκεια της ομιλίας ήταν ασταμάτητα. Με την λήξη της εκδήλωσης ψάλθηκε ο Εθνικός μας Ύμνος αλλά και ο ύμνος του κινήματος.
P1010355
P1010374P1010372P1010366

 

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

 

 

1 Comment

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

One response to “Ομιλία της συναγωνίστριας και βουλευτή μας, Ελένης Ζαρούλια.