Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνας, Νίκαιας, Βορείων Προαστίων

p1010349__article

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία της συναγωνίστριας και βουλευτού  μας, Ελένης Ζαρούλια. Οι φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Τ.Ο. Νίκαιας, κάνοντας για ακόμη μια φορά αισθητή την παρουσία τους.

Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε από τον υπεύθυνο της Τοπικής, ο οποίος απηύθυνε  θερμούς χαιρετισμούς στους παριστάμενους και  εξηύρε το κοινοβουλευτικό έργο της συναγωνίστριας Ζαρούλια.

P1010354 (1)

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε η κεντρική ομιλήτρια, η οποία αναφέρθηκε σε θέματα επικαιρότητας που σχετίζονται με το Κίνημά μας. Συγκεκριμένα, η συναγωνίστρια σχολίασε την επίσκεψη Ολάντ, την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του Πειραιά, το περιστατικό που διεξήχθη στην Τ.Ο. Σαρωνικού αλλά και την σημαντικότητα της δράσης της Τ.Ο Νίκαιας στον Αγώνα της Χρυσής Αυγής κατά του σάπιου συστήματος. Ο κόσμος έδειξε έμπρακτα την αγάπη του προς την συναγωνίστρια καθώς τα χειροκροτήματα κατά τη διάρκεια της ομιλίας ήταν ασταμάτητα. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

 

Οργανωτική συνδιάσκεψη γυναικών στην Τ.Ο Νίκαιας με θέμα «Ελληνική Μυθολογία Μέρος Α’».

P1010380

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε άλλη μία άκρως ενδιαφέρουσα οργανωτική συνδιάσκεψη γυναικών στην Τ.Ο Νίκαιας, από την συναγωνίστρια Νίτσα Σκαρπέλη με θέμα “Ελληνική Μυθολογία Μέρος A”

 

Η συναγωνίστρια μίλησε αναλυτικά για τους 12 Θεούς του Ολύμπου, την γέννηση τους, την ιστορία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά καθενός εξ αυτών. Στην συνέχεια, αναφέρθηκε και στους Τιτάνες Κρόνο και Ρέα, και η ομιλία έκλεισε με αναφορά στον αρχαίο μυθικό ήρωα  Ηρακλή, τους άθλους του καθώς και το τραγικό τέλος του. Η απήχηση ήταν μεγάλη, για μία ακόμα φορά, με την δυναμική παρουσία των Συναγωνιστριών και η οργανωτική μας συνδιάσκεψη έκλεισε με τον Ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

 

ΝΙΚΑΙΑ:
Καισαρείας 30, Νίκαια (Δίπλα στην εφορία Νικαίας)
Τρίτη – Πέμπτη 17:00-20:00
Παρασκευή 09:00-13:00
Τηλ. 6976 740401, 6992 332017, 210 4909389

 

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων για την μάστιγα των ναρκωτικών

omnarkvp

Πλήθος Συναγωνιστών έδωσε το ”παρών” στα γραφεία της Τ.Ο. Βόρειων Προαστίων για να παρακολουθήσει την ομιλία του Συναγωνιστή και Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Κώστα Αλεξανδράκη. Θέμα η μάστιγα των ναρκωτικών που συνεχίζει, στις μέρες μας, να αποτελεί θανάσιμο εχθρό της Ελληνικής Νεολαίας. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στην επί δεκαετίες εσκεμμένη ανοχή του Ελληνικού κράτους εναντία στο απόστημα των ναρκωτικών, μια ανοχή που είχε ως αποτέλεσμα την αποσάθρωση των κοινωνικών και ηθικών θεμελίων της κοινωνίας μας. Επισήμανε ότι στόχος του σημερινού κράτους των γραικύλων πολιτικών είναι, κατά πρώτον, να αποποινικοποιήσουν τα διάφορα είδη ναρκωτικών, ώστε διακίνησή τους να γίνεται ελεύθερα και εντατικά, και να αποσυντονιστεί πλήρως το υπάρχον κοινωνικό πρόγραμμα επανένταξης των χρηστών. Κατά δεύτερον, επιδιώκεται η αύξηση των εσόδων του κράτους καθώς το εμπόριο ναρκωτικών είναι εκείνο που σε όλα τα κράτη του κόσμου αποτελεί κυρία πηγή εσόδων. Και κατά τρίτον να μπορέσουν μέσα από την επέλαση του ΔΝΤ στην Χώρα μας να σηματοδοτήσουν την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού, ξεπουλώντας τον με κάθε τρόπο.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οραματίζεται ένα Λαϊκό Εθνικό Κράτος, όπου τα ναρκωτικά ούτε θα εμπορεύονται αλλά ούτε και θα υπάρχουν. Ένα Κράτος της απόλυτης κάθαρσης, όπου τα γκέτα διακίνησης ναρκωτικών θα αποτελούν μακρινό παρελθόν. Ένα Κράτος Πρόνοιας όπου, βάσει των απαραίτητων νομοθεσιών, οι ναρκομανείς θα τυγχάνουν ειδικής μεταχείρισης και η επανένταξη τους στην κοινωνία να γίνεται μέσω ειδικών προγραμμάτων. Όσον αφορά στους εμπόρους ναρκωτικών η θέση μας είναι μία και αδιαπραγμάτευτη: Θάνατος στους εμπόρους ναρκωτικών! Η θέση αυτή μπορεί να φαντάζει «ακραία» στον μέσο αστό, όμως η αλήθεια είναι ότι η Κοινωνία δεν έχει να διαπραγματευτεί τίποτα με ανθρώπους που, ομολογουμένως, έχουν εκπέσει της ανθρώπινης φύσεως. Ένας τόσο στυγερός εγκληματίας δεν γίνεται να αναμορφωθεί. Έχει πάψει να είναι άνθρωπος την στιγμή που μπόρεσε να εμπορευθεί τον θάνατο, από την στιγμή που είδε κέρδος μέσα από την δυστυχία της Ελληνικής Νεολαίας και συνεπώς ολόκληρου του Ελληνικού Έθνους. Ένας τέτοιος «άνθρωπος» δεν μπορεί να λογίζεται παρά ως προδότης του Έθνους και του Λαού. Και στην δική μας Κοινωνία κανείς δεν πρόκειται να εξαναγκάσει τον Έλληνα πολίτη να θρέφει δια βίου όσους οδηγούν συνειδητά στον θάνατο την Νεολαία μας, ούτε να επιτρέψει αυτοί οι «άνθρωποι» να αφεθούν ελεύθεροι, ώστε να εγκληματήσουν ξανά.

Ο Συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του επισημαίνοντας ότι η Χρυσή Αυγή φιλοδοξεί στην δημιουργία μιας Κοινωνίας, στην οποία η Νεολαία θα έχει πρωτεύον ρόλο και το χρήμα καμιά αξία.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ, ΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΜΑΧΕΤΑΙ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

 

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
2102810610

 

Δυναμική Ενημερωτική Δράση από τον Πυρήνα Σαλαμίνας

SAM_0636

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013, ο Πυρήνας της Χρυσής Αυγής Σαλαμίνος πραγματοποίησε δυναμική ενημερωτική δράση στο κέντρο της Σαλαμίνος επί της Λεωφ. Φανερωμένης.
Πολυπληθής ομάδα συναγωνιστών και συναγωνιστριών ενημέρωσαν τον κόσμο, μοιράζοντας εκατοντάδες φύλλα τεύχη της εφημερίδας μας καθώς και φυλλάδια με τις πολιτικές θέσεις του Κινήματος. Η αποδοχή του κόσμου υπήρξε θερμή και αυτό μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε τους αγώνες μας. Τους αγώνες, όπως εκφράζονται από την αγάπη μας για την Ελλάδα μας. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΑ ΥΕΡΗΦΑΝΗ!

 

ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19.00-22.00
Τηλ.: 6986 724582

ΠΗΓΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνας, Νίκαιας, Βορείων Προαστίων

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.