ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

vhma

Προ δύο ημερών, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του σε κανάλι (στο EXTRA 3 – τα «μεγάλα» καθεστωτικά ΜΜΕ «δημοκρατικότατα» δεν τον καλούν ποτέ…), ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής ξεδίπλωσε ένα παλιό φύλλο των «Νέων», του 1968, που είχε στην προμετωπίδα του το σύνθημα του στρατιωτικού καθεστώτος «Ελλάς- Ελλήνων- Χριστιανών». Επίσης, υπενθύμισε τη συνεργασία του συγκροτήματος με τις γερμανικές αρχές κατοχής, γι’ αυτό οι δύο εφημερίδες του, τα «Αθηναϊκά Νέα» και το «Ελεύθερον Βήμα» υποχρεώθηκαν μεταπολεμικά να αλλάξουν τους τίτλους τους, σε «Νέα» και «Βήμα» αντίστοιχα.

Αναμενόμενη ήταν, λοιπόν, η απάντηση του φοβερού και τρομερού συγκροτήματος (που «ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις», σύμφωνα με παλαιό πολιτικό…), στον μόνο πολιτικό αρχηγό εν Ελλάδι που δεν το προσκυνάει. Επειδή δε, δεν υπάρχει απάντηση στην Χρυσή Αυγή από όργανο του κατεστημένου που να έχει ως βάση της επιχειρήματα, επιστρατεύτηκε η συνήθης τερατολογία, σε υποτιθέμενο ρεπορτάζ με τίτλο: «Πως η Χρυσή Αυγή στρατολογεί μαθητές στα ελληνικά σχολεία» και ψευδές- κατάπτυστο περιεχόμενο, ότι το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών οργανώνει τα παιδιά σε ομάδες που επιτίθενται σε «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες» και τα τοιαύτα. Τα ίδια της συγχωρεμένης…

Ευχή μας, να συνεχίσει έτσι η «ναυαρχίδα» του βαθιά σάπιου και καταρρέοντος μεταπολιτευτικού καθεστώτος. Γιατί ο κόσμος έχει ξυπνήσει πλέον, και με τέτοια μασκαραλίκια (μέρες που έρχονται κιόλας…) το μόνο που καταφέρνουν οι ΔΟΛ-ιοι παπαγάλοι του συστήματος είναι να κάνουν το λαό να τους σιχαθεί ακόμα περισσότερο κι έτσι να φέρουν ακόμα πιο κοντά το… αναπόφευκτο, δηλαδή την πλήρη κατάρρευση του αμαρτωλού συστήματος!

ΠΗΓΗ

1 Comment

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

One response to “ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ