ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – «ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ» ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ!

sxoleio36__article

Έχει φτάσει κι έχει ξεπεράσει τα όρια του τρόμου και του πανικού το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς, εξαιτίας του φαινομένου Χρυσή Αυγή κι όχι μόνο για το παρόν, αλλά προπάντων για το μέλλον. Διότι βλέπετε, η Χρυσή Αυγή έχει κατακτήσει τα ελληνικά σχολεία κι ως γνωστόν όποιος έχει μαζί του τη νεολαία έχει και λαμπρό μέλλον. Σκέφτηκαν, λοιπόν, πολύ οι (ανεγκέφαλοι)… εγκέφαλοι της δυστυχίας μας και αποφάσισαν να εισάγουν μάθημα κατά της Χρυσής Αυγής στα σχολεία (!!!), μπας και περιορίσουν τη μαζική προσχώρηση των μαθητών στο κίνημα.

 

Φυσικά, αυτή τη βρομοδουλειά πρέπει να την κάνουν… πεπειραμένοι μαρξιστές, σπουδαγμένοι ινστρούχτορες στις… βοϊδοσχολές των αλήστου μνήμης κομμουνιστών δικτατόρων – τυράννων και χασάπηδων των λαών τους, Τσαουσέσκου, Χότζα, Στάλιν, Πολ-Ποτ και δε συμμαζεύεται. Η κατοχική-μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας διαθέτει και τοιούτους. Τους δημαραίους του μπαρμπα-Φανούρη Κουβέλη (ή «Κουρέλη», σύμφωνα με τους πρώην συντρόφους του).

 

Έτσι, ο δημαραίος σταλινοκομμουνιστής των σαλονιών, υφυπουργός (Α)παιδείας της δοσιλογικής ψευτοκυβέρνησης του Αντωνάκη, εδήλωσε σχετικά τα εξής στα καθεστωτικά «Νέα»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

 

 

Comments Off on ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – «ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ» ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.