Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι έκαψαν την Ελληνική σημαία στα Τρίκαλα

simaies__article

Λίγες ώρες μετά τη  συγκέντρωση με ομιλητή τον Συναγωνιστή και βουλευτή επικρατείας Χρήστο Παππά, άγνωστοι έσκισαν και έκαψαν Ελληνική σημαία που προφανώς την είχαν μαζί τους και την πέταξαν στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα!

Φαίνεται πως ο ανθελληνικός συρφετός ενοχλήθηκε από την συγκέντρωσή μας στα Τρίκαλα, αλλά και την όλο αυξανόμενη επιρροή του Κινήματος μας στην Ελληνική κοινωνία και έβγαλε όλο το μένος του στη Γαλανόλευκη. Είναι δε τόσο θρασύδειλοι, που δεν τόλμησαν να πλησιάσουν καν τον χώρο τον γραφείων μας την ώρα που βρισκόντουσαν εκεί συναγωνιστές μας, αλλά την ώρα που ήταν κλειστά τα γραφεία μας, μάλλον κατά τις βραδινές ώρες της Παρασκευής…

Γνωρίζουμε πολύ καλά, πόσο πολύ ενοχλούνται από την δράση της Χρυσής Αυγής, οι διάφοροι ελληνόφωνοι μαρξιστές και νεοφιλελεύθεροι. Το γεγονός αυτό αν μη τι άλλο, δείχνει και το ποιοι είναι οι «ορκισμένοι εχθροί» μας. Φανατικοί ανθέλληνες, που δεν διστάζουν να κάψουν και να σκίσουν αιματοβαμμένα σύμβολα του Ελληνισμού. Και φανερώνει βεβαίως, το πόσο πολύ σέβονται όλοι αυτοί, την Ελλάδα και τον λαό της.

Με όλες αυτές τις ενέργειές τους, να ξέρουν ότι το μόνο που καταφέρνουν είναι να ατσαλώνουν τη θέλησή μας! Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον Αγώνα της, για να σπάσουν τα δεσμά του μνημονίου και των διεθνών τοκογλύφων και να παραμείνει η Ελλάδα στους Έλληνες σε πείσμα όλου του πολιτικού υποκόσμου, κρατώντας τις Ελληνικές Σημαίες, πάντα ψηλά!

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων – Γραφείο τύπου

ΠΗΓΗ

Comments Off on Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι έκαψαν την Ελληνική σημαία στα Τρίκαλα

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.