Ούτε ένα ευρώ στο ΙΚΑ δεν έχουν καταβάλει οι υβριστές της Χρυσής Αυγής

eleytherotypia__article

Συνελήφθη για χρέη η αντιπρόεδρος των εκδόσεων, Ελένη Τεγόπουλου

Το μεσημέρι του Σαββάτου συνελήφθη για χρέη η 46χρονη Ελένη Τεγοπούλου, αντιπρόεδρος των Εκδόσεων Τεγόπουλος  και αδελφή της εκδότριας Μάνιας.  Η κατηγορία είναι η μη καταβολή εργοδοτικών και εργατικών εισφορών προς το ΙΚΑ, της εταιρείας Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε, ύψους 266.359,27 ευρώ. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών από όπου και αφέθηκε ελεύθερη έχοντας πάρει αναβολή.

Υπενθυμίζουμε ότι η καθεστωτική εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» που καθημερινά κατασυκοφαντεί και υβρίζει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε βάλει τίτλους τέλους. Η Τεγόπουλος Α.Ε. είχε σταματήσει να πληρώνει τους εργαζόμενους και το πιεστήριο της εταιρείας τον Ιούλιο του 2011. Όμως σαν να μην τρέχει τίποτα από τον Ιανουάριο ξεκίνησε η επανέκδοση της εφημερίδας, ενώ δεν μπορούσε να αποπληρώσει τους εργαζομένους και όφειλε ασφαλιστικές εισφορές στα ταμεία.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο πόλεμος ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα από τους συγκεκριμένους κύκλους δεν πρόκειται να σταματήσει. Τουλάχιστον ‘’σύντροφοι‘’ να πληρώνετε τις εισφορές σας και μετά να ρίχνετε λάσπη

ΠΗΓΗ

Comments Off on Ούτε ένα ευρώ στο ΙΚΑ δεν έχουν καταβάλει οι υβριστές της Χρυσής Αυγής

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.