Μιχαλολιάκος: Στήριξη των αγροτών με πράξεις, όχι με μικροπαροχές

μιχαλολιακοσΤην ανάγκη να στηριχθούν οι αγρότες με έργα και όχι με λόγια και «μικροπαροχές» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος κατά την ομιλία του στην προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή, ενώ επέρριψε ευθύνες στα κόμματα στο πολιτικό σύστημα για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο αγροτικός κόσμος.

Ο κ. Μιχαλολιάκος χαρακτήρισε «ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας» τον πρωτογενή τομέα, υπενθυμίζοντας ότι αυτός ήταν που έσωσε το έθνος πολλές φορές στο παρελθόν.

Κατηγόρησε επίσης τα κόμματα που διακυβέρνησαν τη χώρα ότι όλα αυτά τα χρόνια αντιμετώπιζαν τους αγρότες σαν ψηφοφόρους, σαν «εκλογική πελατεία», όπως είπε χαρακτηριστικά και όχι ως «ραχοκοκαλιά του έθνους».

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής σημείωσε ότι το αγροτικό ζήτημα δεν αφορά το μνημόνιο, αλλά όλα τα χρόνια της παρουσίας της χώρας μας στην Ε.Ε.. «Το 1981 ήμασταν μια παραγωγική χώρα και συμφωνήσαμε τότε την ένταξή μας στην Ε.Ε. συμφωνώντας να πάψει η χώρα να είναι παραγωγική», παρατήρησε, ενώ διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν η Ελλάδα να κάνει αθρόες εισαγωγές κηπευτικών από χώρες πολύ λιγότερο ευνοημένες κλιματικά.

 
Read more: http://atithaso.blogspot.com/2013/02/blog-post_504.html#ixzz2M2ZW4sM7

Comments Off on Μιχαλολιάκος: Στήριξη των αγροτών με πράξεις, όχι με μικροπαροχές

Filed under ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Comments are closed.