Πανικός στον ΔΟΛ! Πρωτοσέλιδο στα ΝΕΑ η “διάπλαση των παίδων” της Χρυσής Αυγής

nea

Το ότι ο ΔΟΛ έχει ξεκινήσει μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής το έχει καταλάβει και ο πλέον αδαής ή ανενημέρωτος περί των θεμάτων της επικαιρότητας. Ο λόγος που έχει εξαπολυθεί αυτή η επιχείρηση παραπληροφόρησης και προπαγάνδας είναι προφανής. Η συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ χαμηλή και οι περισσότερες διαρροές της είναι προς την Χρυσή Αυγή. Έτσι ο πατήρ του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά, Ανδρέα Ψυχάρη, ανέλαβε εργολαβικά την υπεράσπιση του μνημονίου και της κυβέρνησης του μνημονίου που καταρρέει, προς τέρψιν όλων των Ελλήνων.

Είδαμε τις προάλλες το αυτοδιαψευδούμενο «ρεπορτάζ» της ναυαρχίδας του μνημονίου και του ΔΟΛ, εφημερίδας «Τα Νέα» περί Χρυσαυγιτών στα σχολεία. Ένα ρεπορτάζ που διαψεύδεται από τις ίδιες τις μαρτυρίες που επικαλείται. Τώρα έχουμε ένα νέο κρούσμα με αφορμή την πανέμορφη εκδήλωση της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής για τους μικρούς μας φίλους. Ο τίτλος της εφημερίδος παίρνει μια εκδήλωση που έγινε στα πλαίσια της διδασκαλίας της Ελληνικής Ιστορίας στα παιδιά και μιλά για «Κατηχητικό του Μίσους», ενώ φτάνει στο σημείο να μιλάει για τα ηρωικά πρότυπα που προσπαθεί να ενσταλάξει στα παιδιά η Χρυσή Αυγή.

Απόσπασμα από το άρθρο που δημοσιεύουν ΤΑ ΝΕΑ:

Κατήχηση παιδιών από την ηλικία των 6 ετών, τους οποίους αποκαλεί «μικρούς φίλους του κινήματος», έχει ξεκινήσει η Χρυσή Αυγή, όπως φαίνεται από φωτογραφίες και ανακοίνωση που δημοσιεύθηκαν χθες στην επίσημη ιστοσελίδα της. Παράλληλα, σε κείμενό της τοπική οργάνωση του κόμματος τονίζει ότι «η παιδική ηλικία είναι κατάλληλη για να φυτέψεις πρότυπα». Κατήχηση παιδιών από την ηλικία των 6 ετών, τους οποίους αποκαλεί «μικρούς φίλους του κινήματος», έχει ξεκινήσει η Χρυσή Αυγή, όπως φαίνεται από φωτογραφίες και ανακοίνωση που δημοσιεύθηκαν χθες στην επίσημη ιστοσελίδα της. Παράλληλα, σε κείμενό της τοπική οργάνωση του κόμματος τονίζει ότι «η παιδική ηλικία είναι κατάλληλη για να φυτέψεις πρότυπα». Οι ερωτήσεις που πηγάζουν αυθόρμητα από το «ρεπορτάζ», το οποίο ψευδώς παρουσιάζεται ως «αποκάλυψη», ενώ πρόκειται για εκδήλωση που προέβαλε η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, είναι οι εξής:

1) Εφόσον την εφημερίδα και τον αρθρογράφο, Γιάννη Παπαδόπουλο (που είχε αναλάβει εργολαβικά την κίνηση του ΠΑΣΟΚ εναντίον της Χρυσής Αυγής), τους πειράζουν τα «ηρωικά πρότυπα» που αναφέρουν στο ρεπορτάζ, τότε μάλλον τους αρέσει περισσότερο ως πρότυπο ο γάλλος ηθοποιός με τις ψηλοτάκουνες γόβες που προβάλλουν ως «ευείδη», δηλαδή καλαίσθητο, λίγες σελίδες πιο κάτω στο συγκεκριμένο φύλλο της εφημερίδας. Επίσης οι πορνοδιαφημίσεις στο τέλος της εφημερίδας μάλλον αποτελούν καλύτερο πρότυπο, σύμφωνα με την λογική της διοίκησης και του αρθρογράφου. Και έτσι είναι, αφού από αυτές δεν χάνει ψήφους ο Σαμαράς και η τρόικα.

2) Σχετικώς με την ερώτηση του Συναγωνιστή Ματθαιόπουλου για πολιτική προπαγάνδα σε σχολείο της Νέας Φιλαδελφείας, τι ακριβώς έχουν να πουν; Σε εκείνη την περίπτωση τα παιδιά ήταν να γίνουν δέκτες πολιτικής προπαγάνδας, ασχέτως της βούλησης των ίδιων ή των γονέων τους. Γιατί δεν το κατήγγειλε η εφημερίδα «Τα Νέα»; Προφανώς επειδή από εκεί δεν χάνει ψήφους η ΝΔ και το μνημόνιο.

Ας μην κόπτονται εκεί στο τμήμα διαφήμισης του Μνημονίου για την Χρυσή Αυγή, ούτε να απεργάζονται σχέδια ανάσχεσης της. Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά και οι ίδιοι έχουν μηδενική επιρροή, αφού ο Λαός τους έχει κατατάξει εκεί που τους πρέπει, δηλαδή στην πλήρη ανυποληψία. Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες! 

ΠΗΓΗ

1 Comment

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

One response to “Πανικός στον ΔΟΛ! Πρωτοσέλιδο στα ΝΕΑ η “διάπλαση των παίδων” της Χρυσής Αυγής

 1. Δημοσιογράφοι – Εταίρες

  “Η δουλειά μας δέν ειναι να δίνουμε στους ανθρώπους αυτό που θέλουν…αλλά ότι αποφασίζουμε εμείς πως πρέπει να έχουν”…
  Ρίτσαρντ Σάλαντ..πρώην Πρόεδρος του CBS.

  Γίγαντες της ενημέρωσης που ανήκουν στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, στο Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων, στο ΝΑΤΟ, στη Λέσχη της Ρώμης και στην Τριμερή Επιτροπή ελέγχουν το παγκόσμιο δίκτυο πληροφοριών.

  Μέσω των χρημάτων τους οι Ροκφέλερ εξουσιάζουν τα ΜΜΕ. Μέσω των ΜΜΕ η οικογένεια εξασφάλισε και τον έλεγχο της κοινής γνώμης. Με τον έλεγχο της κοινής γνώμης ελέγχουν και τους πολιτικούς. Με τον έλεγχο των πολιτικών ξεκινούν να κατακτήσουν τον έλεγχο του έθνους.

  Με αυτό τον τρόπο οι πολιτικοί ηγέτες σε όλο τον κόσμο θα υποχρεωθούν να υποταχθούν στις “ανάγκες των Κυρίαρχων του Κόσμου”.

  Ο παγκόσμιος “ελεύθερος τύπος” βρίσκεται στο έλεος της Λέσχης,,, η οποία διασπείρει την προσυμφωνημένη προπαγάνδα.

  αποσπάσματα.

  10 σελίδες αφιέρωμα για τα ΜΜΕ.

  πηγή: Ντάνιελ Εστουλίν κεφ.11. Η Αληθινή Ιστορία της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

  και ο Νοών νοείτω.

  http://kyameftopedioareos.blogspot.com 2007 – 2013…τα ….ΕΣΠΑ !!

  “Αεί κράτιστον εστί τα αληθή λέγειν εν παντί καιρώ
  Μένανδρος, 4ος αιών π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ποιητής