12,3% δίνει η MARC στην Χρυσή Αυγή (προεκλογικά μας έδινε μόλις 4%…)

marc_poll1__article

Μετά τη δημοσκόπηση της ALCO, άλλη μία βγήκε στο φως της δημοσιότητας, πιστοποιώντας και αυτή με την σειρά της την συνεχιζόμενη άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο λόγος για την εταιρεία Marc, η οποία διεξήγαγε δημοσκόπηση σε δείγμα 1.600 ατόμων για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Σύμφωνα μ’ αυτή, στην εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει ποσοστό 28,3% και ακολουθούν η ΝΔ με 28%,η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με 12,3% το ΠΑΣΟΚ και οι  Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,6% για το κάθε κόμμα, το ΚΚΕ με 5,5% και τέλος η ΔΗΜΑΡ με 5,4%.

Άλλη μια δημοσκόπηση,  λοιπόν, στοιχειοθετεί την όλο και αυξανόμενη εκλογική επιρροή του Κινήματος, με την αντίστοιχη κοινωνική επιρροή να βρίσκεται σε ακόμη πιο υψηλά επίπεδα. Με δεδομένο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (μαζί με το ΚΚΕ για να είμαστε ακριβείς) είναι το κόμμα με την μεγαλύτερη συσπείρωση (η ALCO την προσδιορίζει στο εντυπωσιακό νούμερο του 86%), αυτό σημαίνει ότι εκμηδενίζεται το ενδεχόμενο της διαρροής ψήφων προς άλλα κόμματα.

Αντιθέτως, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αντλεί ψηφοφόρους από την δεξαμενή των άλλων κομμάτων και ιδιαίτερα από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Όσο κι αν οι δημοσκοπήσεις δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση τον απόλυτο κριτή των πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων, είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο κόμμα το οποίο συνεχώς αυξάνει την δυναμική του και ιδιαίτερα σε κατηγορίες όπως η Νεολαία, οι άνεργοι, οι χαμηλόμισθοι, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι αποτελούμε ένα Κίνημα Αυθεντικά Λαϊκό και Γνήσια Επαναστατικό. Και γι’ αυτό, άλλωστε, το σύστημα της προδοσίας, της διαφθοράς και της παρακμής μας πολεμά συνεχώς με τους γνωστούς βρώμικους και ανέντιμους τρόπους.

marc-prin_tiw_ekloges

Να τονίσουμε πως η εν λόγω εταιρεία πριν τις εκλογές του Ιουνίου έδινε στην Χρυσή Αυγή 4% ως πρόθεση και 4,8% ως εκτίμηση ψήφου και τελικά πήραμε 7%. Κάνοντας λοιπόν την αναγωγή της αλήθειας το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής δεν είναι 12,3% αλλά 17,9%!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΠΗΓΗ

Comments Off on 12,3% δίνει η MARC στην Χρυσή Αυγή (προεκλογικά μας έδινε μόλις 4%…)

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.