Αποκάλυψη ΣΤΟΧΟΥ: Πρώτο θέμα στην τουρκία η εκπαίδευση Ελληνόπουλων από την Χρυσή Αυγή

?????????????

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΝΙΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ… ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ “ΤRT” H ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ “ΤΡΤ” ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΟΛ…

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Το ακροδεξιό κόμμα Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, ξεκίνησε την εφαρμογή εκπαίδευσης με τίτλο «Εθνική Ενημέρωση» μεταξύ των παιδιών 6 με 10 ετών για να διαδώσει την ιδεολογία τους και στα παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε από την Χρυσή Αυγή, στα μαθήματα που παραδίδονται στα γραφεία του κόμματος, συμμετείχαν είκοσι εννέα παιδιά. Στο μάθημα προβλήθηκαν βίντεο σχετικά με την Ελληνική ιστορία, την Ορθοδοξία και την εκκλησία.

Ενώ δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες εάν στο μάθημα παρουσιάστηκαν και θέματα κατά των μεταναστών. Σύμφωνα με τον Ελληνικό τύπο, το ακροδεξιό κόμμα ζήτησε από τους γονείς να φέρνουν τακτικά τα παιδιά τους στα μαθήματα για να αναζωογονηθεί το Ελληνικό πνεύμα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στον Στόχο

ΠΗΓΗ

Comments Off on Αποκάλυψη ΣΤΟΧΟΥ: Πρώτο θέμα στην τουρκία η εκπαίδευση Ελληνόπουλων από την Χρυσή Αυγή

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.